Розділ Події

Шепетівка прославилась на весь світ завдяки російським пропагандистам

Автор 09 лютого 2015, 15:44
Шепетівка прославилась на весь світ завдяки російським пропагандистам Фото яким був проілюстрований матеріал пропагандистами
Закономірний процес із усунення наслідків панування тоталітарної ідеології колишнього СРСР на території нашого міста та встановлення історичної справедливості не пройшов повз увагу російських пропагандистів. На сайті відомого телеканалу Russia Today з'явився матеріал, в якому це рішення місцевих депутатів було охарактеризовано як "діяльність з радикалізації молоді та підтримки ультраправих, розгорнуту на Україні".
Таким образом, улицы, названные в честь немецких философов-марксистов, советских государственных деятелей и военачальников, теперь получат имена лидеров украинских националистов, один из которых проходил службу в вооружённых подразделениях Третьего рейха.
Такий та ще багато подібних пасажів читачі могли прочитати в даній статті. Зокрема підзаголовки матеріалу на Russia Today звучать так: "Боротьба з історією", "Підтримка ултраправих".

Не забули і за повалення пам'ятнику Леніну, навіть навели цитату шепетівських комуністів.
Это свидетельство того, что основной целью организаторов и вдохновителей нынешних акций является не борьба за европейские ценности, а разжигание ненависти, запугивание несогласных, разрушение государственности Украины любыми способами. Вплоть до ее территориального раскола. 
В коментарях до даної статті від "ватних" коментаторів відразу посипався шквал критики: від вже звичного клеймування "бандерівцями" до згадки про якийсь міфічний музей Павлу Корчагіну, певно мався на увазі наш музей Миколі Островському. Були також заклики перейменувати вулиці на честь Гітлера. Ще в коментарях розмірковували над теорією заговору згідно якої перейменування вулиць в нашому місті було профінансовано урядом США.

На момент написання даної новини кількість коментарів вже перевалила за 200. Фантазії представникам "руського світу" не бракує, тому більше за все цією кількістю коментарів обговорення не завершиться.
Останнє редагування 09 лютого 2015, 16:18
0
репостів
0
репостів