Розділ Події

Додому у село Городище на щиті повернувся Юр’єв Микола Петрович

Автор 07 травня 2024, 19:19

Сьогодні, 7 травня 2024 року у Судилківській ТГ зі скорботою та болем у душі в останню земну дорогу провели Героя - Захисника України, жителя села Городище, Юр’єва Миколу Петровича.

Юр’єв М.П. народився 03 травня 1985 року у селі Городище, тут пройшло дитинство, тут навчався у місцевій школі. Зростав доброзичливим, чуйним, щирим, ввічливим юнаком, мав багато друзів, сам був хорошим другом, як усі хлопчаки, займався спортом, цікавився технікою. Доброзичливим та працелюбним залишався і в дорослому житті. Допомагав мамі, сестрі та братам. Був майстровитим, вправно справлявся по господарству.

З дитинства Микола плекав свою мрію – стати поліцейським. Після закінчення школи отримав бажану освіту, працював в одному з поліцейських відділків у м. Києві.

З 2014 по 2019 рік брав участь у зоні АТО (ООС), захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність країни на Сході України. Був неодноразово поранений, але після одужання знову повертався до захисту Батьківщини.

9 жовтня 2020 року був призваний на військову службу. Командир бойової машини – командир гірсько-штурмової роти однієї з військових частин, молодший сержант, вірний син українського народу, мужній, відважний воїн, вірний побратим, великий патріот та життєлюб до останнього подиху виконував священний обов’язок – захищав рідну землю від російського агресора. 2 травня 2024 року героїчно загинув на Донеччині. Він загинув за Україну, за волю і незалежність, за кожного з нас, наближаючи Перемогу над ненависним ворогом.

Сьогодні Юр’єв Микола Петрович востаннє побував на земних гостинах у найрідніших та найдорожчих серцю людей в селі Городище. Він люблячий син, брат, люблячий татусь двох донечок. Усе в житті перекреслила клята війна: забрала мрії, надії, забрала у матері сина, у братів і сестри – брата, у донечок – батька, залишивши родині біль, сльози, гіркоту непоправної втрати.

Розділяємо горе родини, низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед вічною і світлою памʼяттю Героя України.

Провести Захисника до місця останнього спочинку прийшли побратими - військовослужбовці, представники духовенства, представники місцевої влади, жителі громади, друзі, однокласники і всі, хто знав Миколу. Односельці зустріли Захисника України та провели в останню дорогу живим коридором Шани. Плакали всі, бо болить, бо немає байдужих до такого страшного горя. Нестерпний біль крає серце…

Поховали Юр’єва Миколу у селі Городище з усіма військовими почестями.

Світлий спомин про мужнього Захисника України Юр’єва Миколу Петровича назавжди залишиться в наших серцях.

Він наближав нашу Перемогу!

Слава і Шана Герою України!

Вічна пам’ять…

Розпорядженням Судилківського сільського голови 7, 8, 9 травня 2024 року оголошено Днями жалоби.

Судилківська селищна рада

0
репостів
0
репостів