Розділ Події

У Шепетівці прощалися із солдатом Касимовим Юрієм Камільовичем

Автор 17 жовтня 2022, 18:20

17 жовтня, у Шепетівці на площі ім. Т.Г.Шевченка, громада провела в останню путь солдата Касимова Юрія Камільовича, який загинув 9 жовтня 2022 року під час артобстрілу, у ході виконання бойового завдання на Донеччині. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Юрій Камільович Касимов народився 1 червня 1973 року в місті Києві в сім’ї українки та кримського татарина. У чоловіка було загострене відчуття справедливості, все своє свідоме життя був надзвичайно вільнолюбним і відважним, тому коли у 2015 році народився син Даніїл, Юрій Камільович не вагаючись пішов добровольцем в Національну гвардію. У 2017 році йде служити за контрактом.

У цьому відважному чоловікові поєднувались сміливість та рішучість з сентиментальністю та романтизмом. Бувши російськомовним, останнім часом у спілкуванні перейшов на українську мову.

Повномасштабна війна застала нашого героя у Києві. 24 лютого 2022 року Юрій Камільович був призваний солдатом гранатометного відділення гранатометного взводу роти охорони в/ч. Чоловік був сильний духом і знав, за що воює.

Слава Україні!

Героям Слава!

Останнє редагування 17 жовтня 2022, 18:25
0
репостів
0
репостів