Понеділок, 04 березня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівський кінотеатр вкотре продали: хто переміг на торгах на цей раз
Розділ Бізнес

У Шепетівці вчергове відбувся аукціон з продажу будівлі міського центру культури та дозвілля, який більш відомий шепетівчанам як колишній кінотеатр імені Островського. Про це ми дізнались зі сторінки аукціону в Prozorro.

Сьогодні в краєзнавчому відділ Музею пропаганди на музейне заняття «Історія українського оберегу» завітали учні 4-А класу Шепетівського НВК "ЗОШ-гімназія". 

Вчора зранку рятувальники отримали повідомлення про те, що над Свято-Михайлівським Собором у Шепетівці спостерігається задимлення. На місце події прибув екіпаж 21 Державної пожежнорятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області та швидка допомога.

Суд виніс вирок 24-річному славутчанину за незаконне зберігання наркотиків. Порушника виявили поліцейські сектору реагування патрульної поліції на початку лютого цього року у місті Славута.

Юна шепетівчанка стала чемпіонкою України з легкоатлетичного двоборства
Розділ Спорт

З 2 по 3 березня в місті Києві відбувся Чемпіонат України серед ДЮСШ та СДЮШОР з легкоатлетичного багатоборства (двоборстства) у приміщенні серед юнаків та дівчат 2011-2012 р.н. та молодших. До участі у чемпіонаті було заявлено близько 616 учасників з різних куточків України.

У Шепетівці слідчі оголосили підозру серійній крадійці. У листопаді минулого року 45-річна зловмисниця впродовж тижня здійснила п'ять крадіжок з супермаркетів райцентру та була викрита під час шостої.

Протягом вихідних рятувальники Хмельниччини притягнули до відповідальності 7 паліїв сухої рослинності. Четверо з них із Шепетівського району.

На Шепетівщині відбулися змагання зі спортивного орієнтування
Розділ Спорт

Нещодавно у місцевому парку міста Полонне Шепетівського району відбувся II етап змагань зі спортивного орієнтування в рамках загальнонаціонального проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомили у Хмельницькій обласній військовій даміністрації.

1 березня у Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури та мистецтв відбулося урочисте нагородження переможців всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Кришталева зірка – 2024». Цього року у конкурсі брали участь яскраві й талановиті діти з усіх куточків України!

0
репостів
0
репостів