Четвер, 22 лютого 2024 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині прощались із воїном Ляшуком Віталієм
Розділ Події

Цей страшний лютий, здається, не закінчиться ніколи. Цими днями Ізяславська громада попрощалася із ще одним оборонцем, котрий навічно вписав своє ім'я в історію України - 43-річним ізяславчанином, воїном протитанкового відділення протитанкового взводу механізованого батальйону Ляшуком Віталієм Федоровичем.

19 лютого Славутський міськрайонний суд Хмельницької області розглянув у відкритому судовому засіданні кримінальне провадження про обвинувачення уродженки с. Печиводи Шепетівського району за ч. 1 ст. 125 Кримінального Кодексу України. Йдеться про умисне легке тілесне ушкодження. 

22 лютого міський голова Віталій Бузиль провів чергове засідання сесії Шепетівської міської ради, у ході якого розглянули 49 питань порядку денного. Про це повідомили у пресслужбі органу самоврядування.

У селі на Шепетівщині переселенку з Луганської області оштрафували через те, що вона викликала поліцію. Жінці не дає проходу місцевий житель, якому чомусь не подобається сусідство з сім'єю, що втекла з окупації. Але ні місцева влада, ні правоохоронці, схоже, захищати переселенців не збираються. Натомість жінка тепер має сплатити 3 тисячі гривень штрафу за те, що попросила захисту у правоохоронців.

Полонський районний суд Хмельницької області затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та колишнім правоохоронцем, обвинуваченим у зловживанні впливом. Визнав його винним в інкримінованому правопорушенні та призначив узгоджене сторонами покарання – 42500 гривень штрафу.

Поліцейські Шепетівки розшукали і затримали зловмисника, який на залізничному вокзалі з ножем напав на перехожого. Потерпілий житель м. Бердичів отримав тяжкі тілесні ушкодження, тож за скоєне затриманому загрожує до 8 років ув’язнення. 

0
репостів
0
репостів