Четвер, 01 лютого 2024 — Сайт міста Шепетівка

Для посадовців та депутатів завершилася кампанія декларування за 2021 та 2022 роки. Вчора, 31 січня, був останній день, коли вони могли відзвітувати про свої доходи, статки та майно. Журналісти сайту "Всім.юа" проаналізували декларацій міських голів Хмельниччини.

У Шепетівці слідчі оголосили підозри молодику, що впродовж кількох годин вчинив чотири злочини. Підліток пограбував та побив знайомого. Того ж дня хлопець вчинив хуліганські дії із застосуванням предмета, схожого на пістолет.

У Нетішині поліцейські виявили водія, який перебував за кермом у стані наркотичного сп'яніння. На порушника склали відповідний адмінпротокол. А оскільки в нього виявили згорток з речовиною, схожою на канабіс, то на додачу чоловік отримав ще й кримінальне провадження.

26 січня Уряд прийняв Постанову, яка розширює можливості призначення допомогти малозабезпеченим, щоб ті родини, які опинились у ризику бідності, могли активніше нею користуватися.

Рішеннями суду задоволено позови Шепетівської окружної прокуратури про визнання протиправною бездіяльності Нетішинської міської ради і зобов’язання вжити заходів щодо державної реєстрації права власності на протирадіаційні укриття вартістю понад 300 млн грн.

Вчора відбувся 50-ий обмін полоненими. Серед 207 українців, які повернулися з російського полону, є двоє захисників із Хмельниччини. Це військовослужбовці, які є мешканцями Кам’янеччини та Шепетівщини.

У 2023 році слідчі ГУНП в Хмельницькій області розслідували 616 кримінальних проваджень за фактами дорожньо-транспортних пригод, що на 87 випадків більше у порівнянні з 2022 роком, — аналізує поліцейську статистику начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області Володимир Мельничук.

Продаєте товари в інтернеті? Поліція закликає остерігатися онлайн–шахраїв. Аферисти вдають, ніби зацікавились товаром та обіцяють оплатити його. Для цього пропонують продавцю вказати дані банківської картки за надісланим посиланням. Таким чином аферисти отримують доступ до рахунків потерпілих.

0
репостів
0
репостів