Ветерани Афганістану провели спільне засідання разом з учнями Шепетівського професійного ліцею

Автор В.А.Малошик 21 вересня 2018, 17:51

Багаторічна дружба об’єднує учнівський колектив Шепетівського професійного ліцею із Шепетівською Спілкою воїнів Афганістану. Власне, почалась вона ще в 1985 році, коли першовересневий урок мужності проводився в Кліментовецькому лісництві, на місці загибелі в далекому 1944 році воїна-визволителя Шепетівки М.С. Федченка. 

З того часу надзвичайно плідною є співпраця навчального закладу з воїнами-афганцями: вони систематично беруть участь у виховних заходах військово-патріотичного спрямування, часто стають ініціаторами тих чи інших виховних починань у роботі з молоддю, як то спільні туристичні походи, конкурси творчих робіт, робота з молоддю в гуртках «Історичне краєзнавство» та «Влучний стрілець». 


Реклама: Набільшу кількість робочих вакансій міста Миколаїв ви знайдете на сайті https://www.0512.com.ua/vacancy. Там публікують оголошення лише перевірених роботодавців, тому бажаючим знайти роботу лишається лише знайти роботу, яка відповідає його фаху та грошовим потребам, не переживаючи за достовірність вказаних данних.


Цьогоріч, з метою ознайомлення першокурсників з спільною роботою учнів ліцею та Спілки воїнів Афганістану, зацікавленістю позакласною гуртковою роботою, члени ЦВВ (центру ветерана війни) гуртка «Історичне краєзнавство» учні Кірик Андрій, Марушкевич Андрій (гр..№304) та Піддубний Ігор (гр..№104) організували та провели похід до Спілки учнів групи №104 (14 вересня 2018 р.) та групи №103 (19 вересня 2018 р.). 

Гуртківці професійного ліцею під час однієї із зустрічей провели спільне засідання, де окреслили плани співпраці на 2018-2019 навчальний рік, серед яких виїзд за збором матеріалів про нашого випускника С. Фурмана на Ізяславщину, турнір із стрільби з пневмотичної зброї між гуртківцями «Влучного стрільця» та членами Спілки воїнів Афганістану. 

З цікавістю першокурсники відвідали музей воїнів-афганців, слухали розповіді ветеранів афганської війни. Познайомились з В.С.Пипичем, який координує в Спілці роботу з молоддю по здійсненню її патріотичного виховання. 

В.А.Малошик - ветеран війни в Афганістані, викладач ЗВ

Останнє редагування 21 вересня 2018, 18:00
0
репостів
0
репостів