У Шепетівці розпочав роботу освітній хаб

Автор 05 травня 2022, 17:30

Освітяни Шепетівської міської громади запрошують здобувачів освіти та їх батьків як місцевих мешканців, так і внутрішньо переміщених осіб до території нових можливостей - освітнього хабу. Це безоплатні психологічні, логопедичні, медичні, профорієнтаційні консультації, допомога батькам з ООП, мовні курси, розмовні клуби, фізкультурно-оздоровчі та арт-заняття, основи програмування, зооотерапія, садочок – онлайн.

Тепер кожен має можливість увірватися з нами в цю корисну пригоду. Тож не гайте часу, беріть участь у проєктах, долучайтеся до нових професій та успішних можливостей змінити життя!

Цей проєкт буде корисний та цікавий для дуже широкої аудиторії – від наймолодших діток до молоді та дорослих. А найголовніше – що усі послуги, які надаватимуться абсолютно безкоштовно.

Удосконалити свої професійні навички, змінити свою діяльність, опанувати нові професії та уміння, які надалі стануть основою для добробуту – усі ці послуги вимушені переселенці, а також мешканці міста зможуть отримати в новоствореному освітньому хабі.

Перелік запропонованих для опанування професій досить широкий. Це і ІТ-спеціальності, і затребувані на ринку праці робітничі професії, як то швачка, кравець, електрозварник, електромеханік, слюсар, бухгалтер, тощо. Навчання буде відбуватися на базі закладів профтехосвіти.

Долучитися до навчання в нашому освітньому хабі дуже просто – потрібно лише зареєструватися. Для цього потрібно заповнити відповідну форму за посиланням або зателефонувати +38 (098) 370-30-41.

Додаткову інформацію можна знайти на сайті Управління освіти Шепетівської міської ради.

Адреса центрального офісу Освітнього Хабу Шепетівської міської територіальної громади: м. Шепетівка, вул. Островського, 42, тел. +38 (098) 370-30-41

0
репостів
0
репостів