Неділя, 27 липня 2014 — Сайт міста Шепетівка
22 липня до рятувальників 21-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Шепетівка завітали дітки, які перебувають на оздоровлені у Шепетівській водолікарні. Фахівці Держслужби з надзвичайних ситуацій продемонстрували маленьким відвідувачам пожежну техніку та аварійно-рятувальне обладнання в дії. Крім того, діти мали змогу приміряти захисний одяг та відчути себе справжніми рятувальниками, а також подати воду із пожежного ствола.
25 липня виникла пожежа на горищі багатоквартирного житлового будинку в селі Пашуки Шепетівського району. О 21:20 до Служби порятунку «101» зателефонували сусіди, коли помітили сильне задимлення на горищі будинку.На місце пожежі оперативно прибули вогнеборці 21-ї державної пожежно-рятувальної частини, які пожежу площею 25 кв. м локалізували о 21:38, ліквідували о 21:40. Вогнем пошкоджено покриття та побутові речі. Збитки встановлюються.
"Житлофонд" оштрафували аж на 2 тис. грн
Розділ Події
Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ПП "Управлінська компанія "Житлофонд" (м. Шепетівка) на 2 тис. грн за зловживання монопольним становищем.
Протягом тижня майже 40 працівників Шепетівського міськвідділу міліції здали близько 18 літрів крові. Правоохоронці сподіваються, що ця життєдайна рідина врятує не одне життя.
Парашутники сполохали Шепетівку
Розділ Події
Вчорашній день запам'ятався шепетівчанам детективною історією про парашутистів, які вистрибнули з літаючого засобу над територією ремонтного заводу. Сталось це близько 10.30 ранку і багато людей були свідками цієї події, але попри це, з поширенням чуток по місту, версії того, що відбулось різнились кардинально.
0
репостів
0
репостів