У Шепетівці скупчилася черга біля центру вакцинації

Автор 23 жовтня 2021, 13:43

Додаткові карантинні обмеження, які відсьогодні запровадили на Хмельниччині, таки вплинули на свідомість громадян. Біля центру масової вакцинації у Шепетівці, що за адресою вулиця Героїв Небесної Сотні, 61 (приміщення колишньої стоматполіклініки, що біля міського парку відпочинку), сьогодні можна спостерігати чергу із бажаючих щепитись. 

Міський голова Віталій Бузиль у себе на сторіці виклав фото черг та висловив свою думку щодо підробних паспортів вакцинації:

Відверто - приємно бачити свідомість та бажання захистити себе та свою родину. Зараз в мережі активно йде мова про підробні Covid-сертифікати. Той, хто йде на ризик і "купує" собі документ повинен розуміти - алгоритми і підходи до лікування вакцинованих та не вакцинованих різні. Захворіли з підробним сертифікатом, фактично ввели в оману лікаря - за ризик вашого лікування відповідаєте самі!

Щоправда не всі коментатори поділяють його радість. "Антивакцинатори" вчергове розгорнули свою кампанію агітації проти вакцинації. На що їм вже відповів відомий шепетівський лікар-анестезіолог Олег Довгань:

Читаючи коментарі під даним постом в мене не вистачає слів,емоцій... Та все ж таки зберу емоції в жменю і наведу Вам факти з інфекційних стаціонарів Шепетівської багатопрофільної лікарні:

  1. Кількість хворих наближається до критичної!!!
  2. Перебіг хвороби значно важчий!!!
  3. Фактично всі хворі до яких я був дотичний - НЕ ВАКЦИНОВАНІ!!!
  4. Кількість молодих хворих значно зросла!!!
  5. Кількісь хворих ,що потребують ШВЛ зросла в рази,а можливості не безмежні!!!
  6. Особисто я втомився морально від споглядання людських мук, ритуалу закриття застібок на чорних мішках.

Медсестри та санітарочки плачуть!!!плачуть біля хворих і вдома!!! Ви кажете "як худобу" загнали?А в чорному мішку як це називатиметься??? Ви маєте вибір БЕЗКОШТОВНИХ вакцин, Ви маєте доступ до інформації, Ви врешті решт маєте право на ЖИТТЯ!!! ВАКЦИНАЦІЯ РЯТУЄ!!! Р .S.відповідати на питання "експертів" не налаштований і не буду,так як ще не досягнув інтелектуального рівня даної категорії.

Останнє редагування 23 жовтня 2021, 14:00
0
репостів
0
репостів