Рух за тверезість, очікування та результати…

Автор Ігор Андрощук 30 квітня 2015, 13:19
28 квітня о 18.00 активісти та волонтери Молодіжної Ради Шепетівки здійснили спільний похід до Української Греко-Католицької Церкви святих мучеників Бориса і Гліба аби привернути увагу громадськості до проблеми масового споживання алкоголю серед молоді та жителів міста.
Другим завданням, яке ми перед собою ставили, було кинути виклик Шепетівській самообороні, громадським організаціям міста, школам, колективам дитячих садочків, ВНЗ, підприємствам та установам міста...

На захід, не зважаючи на місце роботи, та на той факт, що церква знаходиться на виїзді із міста, зібралося близько 40 молодих людей, які вирішили своєю життєвою позицією показати, що бути здоровими - це модно і якщо Ти не є залежним по-справжньому, то скласти обіцянку для Бога про те, що відмовишся бодай на неділю від споживання спиртних напоїв – зовсім просто.

Приємним виявилося те, що окрім активістів Молодіжної ради, до церкви завітали волонтери Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, які вдень проводили акцію «Серцем до Серця». Вони збирали кошти на придбання реанімаційного обладнання для обласної дитячої реанімації. Також на захід прийшли представники фонду «Зміцнення Громад», які публічно показали своє ставлення до проблеми та користуючись нагодою передали благодійний внесок для прихожан церкви з метою сприяння в оздоровленні дітей-сиріт із Шепетівської школи-інтернату.

З цією метою з 28 червня буде організована поїздка у Карпати до міста Яремче, де у таборі відбуватиметься оздоровлення, відпочинок та національно-патріотичне виховання учнівської молоді.

Отець Василь Боднар, звертається до активістів Молодіжної Ради та просто активної небайдужої шепетівської молоді: «Якщо Ви хочете провести недільний відпочинок у Карпатах, побачити із середини, як проводиться робота із дітьми, як правильно організовувати та проводити культурно-масові заходи та отримати досвід сучасної волонтерської діяльності, то пропонуємо вам долучитися до даного заходу».

Детальна інформація за телефонами:

096-744-76-74 – Ігор – заступник голови Молодіжної Ради Шепетівки;

067-311-10-53 – Отець Василь Боднар.

Стосовно «Золотої книги Тверезості», то особисто я записався у книзі на термін, який упевнений, що зможу дотримати – на 1 місяць. Тримати обіцянку невживання алкоголю буду заради моєї мами Алли та дівчат Маріни і Софії, за яких я хвилююсь та хочу аби у їхньому житті усе склалося якнайкраще... Стосовно людей за яких ми попросили, то їхні імена у відповідні дні будуть зачитуватися та проводитиметься молебень за здоров'я та зцілення.

Дана книга буде розміщуватися у церкві постійно, тому якщо Ви наберетесь сміливості та упевнені, що ви є незалежними від спиртного, то можете спробувати свої сили та волю...
0
репостів
0
репостів