П'ятниця, 05 червня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Міська бібліотека передала кілька десятків книг для військових
Розділ Культура
Навесні, за наказу управління культури, бібліотеки України долучилися до Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна». Метою акції є збір публічними бібліотеками, громадськими організаціями для бібліотек військових частин кращих зразків вітчизняної та світової художньої літератури в перекладі українською мовою, науково-популярні видання з історії Української держави, її культури, Збройних сил тощо.
22-24 травня 2015 року у місті Києві відбувся ХІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах». Ініціатор цього заходу, Інформаційно-творче агентство «ЮН-ПРЕС» Київського Палацу дітей та юнацтва, зустрічав юних журналістів з усіх регіонів України та багатьох країн світу.
3 червня серед ночі в місті Шепетівка в одному із дворів по проспект Миру викрали мотоцикл «ЯВА-350». Наступного дня близько 15.00 години по Новоград-Волинському шосе інспектори ДАІ зупинили мотоцикл, схожий на викрадений.
В період часу з 25 травня до 1 червня в м. Шепетівка на території дачного масиву "Гвоздика" по вулиці Річкова невстановлена особа шляхом пошкодження вікна підвального приміщення поникла в дачний будинок 44-річної місцевої жительки.
Відбулась чергова 69 сесія міської ради
Розділ Події
4 червня відбулася чергова шістдесят дев'ята сесія міської ради. У засіданні взяли участь 30 депутатів. Вони розглянути ряд важливих питань для громади міста. Відкрив сесію в.о. міського голови, секретар міської ради Михайло Полодюк, також на сесію були запрошенні керівники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, очільники підприємств міста, громадські активісти, шепетівчани.
0
репостів
0
репостів