Вівторок, 30 червня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Уночі 29 червня в камері ізолятора тимчасового тримання Старокостянтинівсього РВ УМВС України в області виявлено труп арештованого, який покінчив життя самогубством через повішання на простирадлі.
Відбувся літній кубок міста з міні-футболу
Розділ Спорт
29 червня 2015 року на стадіоні «Корчагінець» відбувся Літній кубок міста з міні-футболу, присвячений Дню молоді. В турнірі прийняли участь сім команд: «Локомотив», «Фортуна», «Динамо», «Феміда», «Fraternitas», «Ірбіс» та команда «Цукровик».
Кілька тижнів тому, громадський активіст та, разом з тим, журналіст Олег Орленко зловив на провопорушенні одного з шепетівських прокурорів. Той залишив своє авто посеред перехрестя та пішов в магазин за цигарками, але замість того, щоб визнати свою провину, прокурор вирішив помститися та "натравив" на журналіста воєнкомат.
28 червня, чергового міліціонера на станції «Шепетівка» повідомили про дві підозрілі валізи, залишені без нагляду в пасажирському потязі №743 «Тартан», сполученням «Львів-Київ». «Інформація про виявлення надійшла близько 20:40 години, а о 20:45 годині туди вже виїхали п’ятеро надзвичайників, два криміналістичних експерти, п’ять міліціонерів, троє медиків, троє працівників СБУ та керівництво міської ради», - повідомляють у прес-службі рятувальників.
28 червня о 7:39 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що в м. Шепетівка на вул. Проспект Миру 20 в одній із квартир на четвертому поверсі знаходиться 60-річна жінка, яка перенесла інсульт. До Служби порятунку «101» зателефонувала її сусідка та повідомила рятувальникам, що вхідні двері відчинити неможливо бо вони замкнені на ключ з середини. На дзвінки та стук в двері жінка не відповідає.
Відбувся відкритий командний чемпіонат Хмельницької області з шахів
Розділ Спорт
27 червня в міському шаховому клубі «Дебют» м.Шепетівки відбулися традиційні командні змагання Хмельницької області – Відкритий командний чемпіонат Хмельницької області з шахів 2015 року, присвячений Дню Конституції України.
0
репостів
0
репостів