Розділ Культура

Відбувся концерт Шепетівського народного аматорського хору «Ветеран»

Автор 21 листопада 2019, 12:57

20 листопада у малій залі міського будинку культури відбувся звітний концерт хору міського будинку культури «Ветеран» під керівництвом Анатолія Шнайдера. Участь у заході взяв міський голова Михайло Полодюк та начальник відділу культури Шепетівської міської ради Світлана Джус.

Михайло Іванович привітав колектив із проведенням такого свята та зазначив, що це здобуток для міста мати такий хор у який об’єдналися ентузіасти. Також поділився, що під час виступу колективу завжди стає добре на душі, а час пролітає непомітно.

Гості свята прослухали концертну програму, яку представив хор міського будинку культури «Ветеран». У ході творчого звіту колектив радував присутніх власними композиціями та творами українських авторів. Прозвучали твори патріотичного спрямування, народні та ліричні, а також обрядові пісні.

Також підтримати хор «Ветеран» прийшли вихованці естрадного аматорського театру танцю «Віват», які подарували гостям свята танець.

Насамкінець за багаторічну творчу працю, значний особистий внесок у справу відродження української пісні та активну участь в громадському житті творчий колектив та керівника хору Михайло Полодюк відзначив Подякою Шепетівської міської ради.

Після  завершення свята народної пісні колектив запросив шанувальників на наступні концерти.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів