Четвер, 06 липня 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці вже 4 рази за це літо відбувся «День літніх спортивних розваг»
Розділ Спорт

30 червня та 5 липня на стадіоні «Локомотив» відбувся спортивно-розважальний захід «День літніх спортивних розваг», який організовано та проведено відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” за підтримки Шепетівської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

Служба безпеки затримала інженера-інспектора АТ «Хмельницькобленерго» на одержанні 100 тисяч гривень неправомірної вигоди. За цю суму затриманий пропонував місцевій мешканці уникнути штрафних санкцій за виявленні під час енергоінспекції порушення.

Голову Михайлюцької громади оштрафували на 85 тис. грн за отримання хабара
Розділ Події

Голову Михайлюцької громади на Шепетівщині оштрафували на 85 тис. грн за зловживання впливом. У суді слідство довело, що в 2021 році посадовець отримав від мешканця міста Полонне 3 тис. доларів в обмін на виділення йому 6 га землі.

У Шепетівці з'явились білборди на підтримку полонених захисників
Розділ Події

У Шепетівській громаді з'явилися білборди на підтримку захисників, які досі перебувають в полоні. Таку ініціативу висловив та допоміг реалізувати старший лейтенант 36 окремої бригади морської піхоти Владислав Казмірук.

Хмельницький суд оштрафував вісьмох чоловіків, які вимагали гроші у перевізників за заїзд на автостанції. Учасники банди залякували водіїв, які не погоджувалися на ці умови, та обіцяли пошкодити автобуси. За скоєне кожен з них повинен заплатити по 170 тис. грн штрафу.

Приватне акціонерне товариство «Шепетівкагаз» повідомило шепетівчан, що згідно графіка Красилівського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів ПМ Бердичівського ЛВУМГ, буде зупинено газорозподільчу систему міста Шепетівка.

0
репостів
0
репостів