У Шепетівці двічі за тиждень ловили п'яного водія

Автор 15 грудня 2021, 12:54

Вчора, 14 грудня близько опівночі у м. Шепетівка по вулиці Героїв Небесної Сотні працівники ВРПП Шепетівського РУП виявили автомобіль ВАЗ 2102, який рухався з порушенням правил дорожнього руху. Зупинивши автівку, інспектори встановили, що водій транспортного засобу не має при собі водійського посвідчення та перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Поліцейські з’ясували, що водій нещодавно вчинив аналогічне порушення, керуючи автомобілем в стані сп’яніння 11 грудня близько 22 години в м. Шепетівка по вулиці Валі Котика.

В першому випадку 28-річного водія освідчили на стан сп’яніння в медичному закладі, де прилад зафіксував 0,77 проміле (що у 3 рази перевищує допустиму норму). Вдруге після зупинки працівниками поліції, порушник відмовився від проходження медичного огляду на стан сп’яніння в присутності двох свідків.

На любителя покермувати напідпитку без документів патрульні склали два адміністративні протоколи за ст. 130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння, вчинне повторно протягом року) та винесли постанову по ст..126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів)

Наразі за свої дії злісному порушнику правил дорожнього руху загрожує штраф 34 тисяч гривень та позбавлення права керування транспортним засобом строком три роки.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів