Рятувальники провели роз’яснювальну роботу щодо попередження надзвичайних подій під час виборів

Автор 22 жовтня 2015, 00:03
Днями в залі засідань Шепетівської райдержадміністрації працівники ДСНС взяли участь у нараді з головами виборчих дільниць та сільськими головами. Про це повідомив Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області. 
Під час заходу рятувальники акцентували увагу присутніх на своєчасному вжитті організаційних і практичних заходів, направлених на забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час підготовки і проведення місцевих виборів.

Рятувальники наголосили, що питання забезпечення на виборчих дільницях належного протипожежного захисту – одне з ключових. Тож, ці приміщення мають бути обладнані справними сертифікованими вогнегасниками, не захаращеними шляхами евакуації. Крім того, рятувальники закликали відповідальних осіб звернути увагу на стан електромереж та застерегли від використання саморобних електрообігрівачів, роз’яснили алгоритм дій у випадку пожежі. Після проведення інструктажів присутні отримали пам'ятки щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки на виборчих дільницях.

Також, шепетівські рятувальниками провели практичні навчання на виборчих дільницях району, до яких долучилися представники місцевих пожежник команд. 
0
репостів
0
репостів