Шепетівчани здали 17 одиниць зброї

Автор 05 листопада 2014, 21:45
В УМВС України в Хмельницькій області підбили підсумки місячника добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів, який проходив на території області з 1 по 31 жовтня.
Загалом за вказаний період мешканці області здали до територіальних підрозділів міліції 253 одиниці зброї та спецзасобів, зокрема, 30 одиниць нарізної зброї армійських зразків, 1 одиницю нарізної мисливської зброї, 108 одиниць мисливської гладкоствольної зброї, 51 — холодної зброї, 5 спецзасобів для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями та 58 одиниць газової зброї. Також протягом місячника подоляни приносили до міліції і боєприпаси різного калібру загальною кількістю 280 штук.

Як повідомив начальник сектору дозвільної системи УМВС Валерій Савіцький, найбільше зброї здали до Хмельницького міськвідділу міліції — 26 одиниць, Кам’янець-Подільського МВ УМВС — 20 одиниць, Славутського райвідділу міліції — 19 і Шепетівського МВ УМВС — 17.

Також правоохоронці провели аналіз і визначили основні джерела надходження зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів, які здавалися населенням до ОВС, — здебільшого люди здавали зброю через технічну несправність, або ту зброю, яка залишилась у спадок від померлих родичів.
0
репостів
0
репостів