Фейкові працівники соц. служб, благодійники та дилери видурили гроші у мешканців Шепетівщини

Автор 14 грудня 2022, 11:30

Шахраї доволі часто представляються працівниками соціальних служб, благодійниками, дилерами. Саме за такими схемами ошукали трьох жителів Шепетівського району. Дізнавачі Шепетівського райуправління поліції розпочали кримінальні провадження за фактами шахрайства. 

Так, 57-річна славутчанка втратила майже 10 тисяч гривень, вказавши свої персональні дані у мережі на фіктивному сайті державних послуг.

Інша 62-річна жителька Шепетівки у мережі натрапила на псевдоволонтерів, які під приводом надання благодійної допомоги випитали її персональні дані. В результаті з рахунку потерпілої зникло 8 тисяч 800 гривень.

Через шахрайство з продажем автомобіля полончанин втратив 57 тисяч гривень. Чоловік на популярній інтернет-платфомі знайшов оголошення про продаж авто. Невідомий, що представився продавцем, обіцяв привести якісне авто за передоплату. Потерпілий переказав кошти, натомість зв'язок з псевдопродавцем обірвався.

Наразі працівники поліції проводять перевірки і закликають громадян бути пильними в не піддаватися на емоційний тиск зловмисників. Бережіть свої заощадження.

Шепетівське районне управління поліції

Останнє редагування 14 грудня 2022, 11:38
0
репостів
0
репостів