Субота, 09 березня 2024 — Сайт міста Шепетівка
У Полонській громаді віддали останню шану захиснику Рибачку Дмитру
Розділ Події

Сьогодні, 9 лютого, у Полонській громаді віддали останню шану захиснику Рибачку Дмитру Сергійовичу (1999-2024),який загинув 5 березня 2024 року у районі Серебрянського лісу поблизу населеного пункту Діброва на Луганщині.

На Шепетівщині провели у засвіти командира Олександра Деркача
Розділ Події

Війна, безглузда та безжальна, продовжує забирати наших захисників. Цими днями назавжди повернувся додому 42-річний мешканець села Поліське Шепетівського району, командир бойової машини, командир механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти Олександр Деркач, щоб нарешті знайти спочинок на території своєї малої Батьківщини.

Сьогодні о 13:54 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в с. Судилків Шепетівського району, громадянин не може самостійно вибратись з водойми.

У селі Цвітоха в останню земну дорогу провели захисника Нечипорука Дмитра
Розділ Події

8 березня Улашанівська громада провела в останню земну дорогу Героя-Захисника -  Нечипорука Дмитра Васильовича, який за свободу і незалежність нашої держави віддав найцінніше – своє життя.

У Шепетівці місцеві поліцейські та волонтери допомогли захиснику креативно освідчитись коханій. "Надія – це кохання мого життя!", – ділиться із нами боєць ЗСУ Андрій.

У Шепетівці юнаки та дівчата читали Шевченка при свічках
Розділ Культура

З нагоди 210-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка, чиє життя, діяльність і творчість стали символом української ідентичності, а день його народження за значущістю наближається до національного свята, відбулись літературні читання при свічках “Світло слова”.

0
репостів
0
репостів