Розділ Бізнес

Темпи зростання зарплатні на Хмельниччині – найкращі в країні?

Автор Ангеліна Мовчан 12 листопада 2014, 01:15
Принаймні про це звітують чиновники Хмельницької обласної державної адміністрації. За даними департаменту соціального захисту населення Хмельницької ОДА Хмельницька область, за темпами зростання заробітної плати, посіла 1 місце в Україні. Про це нещодавно, на колегії Хмельницької облдержадміністрації, повідомила директор департаменту Світлана Лукомська, звітуючи про підсумки соціально-економічного розвитку області за три квартали цього року.
«Середньомісячна заробітна плата штатних працівників за січень-серпень поточного року, у порівнянні до відповідного періоду 2013 року, зросла на 213,7 грн. і склала 2805,5 грн. за темпами зростання заробітної плати область посіла 1 місце по Україні», – йдеться у доповіді. 

За даними департаменту, найвищий рівень зарплатні, до прикладу, у серпні цього року, отримали у Шепетівському, Кам’янець-Подільському, Летичівському районах та у містах Нетішин і Славута. Найменше отримали працівники різних галузей у Віньковецькому, Ізяславському, Полонському районах ту у місті Кам’янець-Подільський.
0
репостів
0
репостів