У Плесенській гімназії відбувся Великодній благодійний ярмарок
Розділ Події
Сьогодні, 2 травня в Плесенській гімназії відбувся Великодній благодійний ярмарок. Смаколики, виготовлені дбайливими руками батьків, працівників гімназії, ЗДО "Пролісок", Плесенської бібліотеки-філії 4 публічної бібліотеки, користувалися неабияким попитом. 
Розпочалась навчальна програма та практичні заняття Центру підприємництва та психологічної стійкості «Сталеві магнолії». 2 травня на базі КП «Шепетівське РЕП» перші лекції та практичні заняття пройшли 20 учасниць з групи «Практики».
Електронний кабінет військовозобов’язаного стане доступним для користувачів 18 травня. Про це в ефірі «Радіо Свобода» повідомила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко.
Прокурорами Шепетівської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно жителя Шепетівщини за фактом зґвалтування власної малолітньої доньки (ч. 4 ст. 152 КК України).
Сьогодні до Кам'янець – Подільського сервісного центру МВС звернувся місцевий житель аби зареєструвати омріяне новопридбане авто. Адміністратор після перевірки усіх документів розпочав реєстраційну операцію, яка згодом була призупинена.
Школярі змагались на Чемпіонаті Шепетівської громади з легкої атлетики
Розділ Спорт
30 квітня 2024 року відбувся чемпіонат Шепетівської міської територіальної громади з легкої атлетики серед загальної середньої освіти та навчальних закладів міста. У змаганнях взяли участь 10 шкіл Шепетівської міської громади, загальна кількість учасників - понад 210 учнів-спортсменів.
За даними спостережень метеостанцій області, середня за місяць температура повітря склала 11,6-12,6⁰ тепла, що на 2,7-3,0⁰ вище за кліматичну норму. Про це повідомив Хмельницький обласний центр з гідрометеорології.
Першого дня травня на території Хмельницької області зареєстровано шість пожеж. Дві з них сталось на території Шепетівського району.
У Шепетівці слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 67-річний велосипедист. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 1 травня, близько 08:00 години на перехресті вулиці Соборності та проспекту Миру.
Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру заступнику командира одного з підрозділів служби судової охорони у Хмельницькій області. За 20 тис. доларів США він обіцяв фігуранту кримінального провадження Бюро «допомогти» йому закрити справу.
Визначено дату старту футбольного сезону серед команд ветеранів Хмельниччини
Розділ Спорт
В приміщенні Хмельницької обласної асоціації футболу відбулась організаційна нарада з представниками команд ветеранів Хмельницької області (40+). Детальніше про неї розповіли на сторінці асоціації.
0
репостів
0
репостів