Новини Шепетівки енергоінвеста

  • sanyazhuk
  • sanyazhuk аватар Автор теми
  • Новачок
  • Новачок
Більше
24 груд. 2014 00:37 #95124 від sanyazhuk
Доброго дня дорогі читачі. Нарешті появилась возможность розказати останні новини Шепетівки енергоінвеста.
Для тих хто не знає, початок був тута shepetivka.com.ua/forums/knyha-vidhukiv-...3-roku.html?start=10
Перед самими новинами нагадаю краткое содержаніе предидущих серий.
Всьо у енергоінвеста і його хазяїв було ніштяк пока мером був Антонюк. А коли його вигнали, у енергоінвеста тоже начались проблєми. Вияснилось що під покровітельством Антонюка енергоінвест набрався 38 мільонів боргів і де поділись ці гроші керівницто енергоінвесту обяснити не може. Новий мер Полодюк відібрав у енергоінвеста водоканал, а тепломережу не получилось. Тоді керівники енергоінвесту почали розбирати котли тепломережі і вивозити їх, але самооборона не дала цього зробити. Після цього в Кієві назначають нового директора енергоінвесту Пустовойта, який по пріезду в Шепетівку розвернув бурну деятельность. Зговорившись з депутатами удару вони пробували скинути мера Полодюка, але в них нічого не вийшло.
А тепер наші новини.
1.Бурна деятельность директора енергоінвеста Пустовойта і компанії продовжується. Основна задача - захватити міську владу. Купити Полодюка як Антонюка в них не получилось, скинути тоже, тому новий план такий - получити потрібного їм мера і депутатів на виборах, які десь скоро мають бути. Вже зараз працівники контори получають секретні завдання для підготовки до виборів.
2.У звязку з виборами мера Шепетівку очікує атракціон неслиханной щедрості. Енергоінвест буде красити дитячі полщадки, роздавати гречку і прочі ніштяки. Так що дорогі читачі можете звертатись в енергоінвест, він рішить всі ваші проблєми.
3.В самому енергоінвесті Пустовойт почав терор працівників. Вже вигнали декілька інженерів і майстрів, а тих хто лишились залякують. Коли в енергоінвесті два місяці не платили зарплату і робочі прийшли вимагати свої гроші то їх тоже почали пресувати.
4.Як стало відомо на минулих вихідних керівництво енергоінвесту і прибліжонні до них отривались на корпоратіві в дорогущому ресторані в Кієві. Ми тут з пацанами прикинули, що вартість такого меропріятія по самим скромним прікідам десь тисяч 100. А в цей же час Шепетівка оплакувала нашого героя з Айдару.
5.Ну і новини від наших колєг. Як повідомляють наші люди в газконторі на роботу до них устроївся бивший директор енергоінвесту Пращур. Він держить звязок з Пустовойтом і скоро ми побачимо їхні совместні замутки. Може це буде звязано з виборами, там же в газконторі був штаб партії регіонів. А може це буде якась афера з газом. Наші колєги обіцяли держати нас в курсі.

У нас есть така мисля що Пустовойт возомніл себе таким собі Саньою Белим з фільму Бригада, який тоже рвався в депутати і щитав себе офігенно крутим. Але ми всетаки надіємся, що Шепетівка не поведеться на аферу ділків які висосали з міста 38 мільйонів за два роки і тепер хочуть за них купити крісло мера і депутатів і висасувати бабло дальше.
Ну і нацьому допобачення і до нових встреч в ефірє!
Ці користувачі подякували: Dj Os, GoBLin, Dentist, pan_volodymyr

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
24 груд. 2014 21:50 #95138 від Dj Os
Нема грошей на заробітню плату та оплату енергоносіїв, зате є гроші на проплачені відеосюжети по обласному телеканалу


Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
24 груд. 2014 23:16 #95141 від Dj Os
До речі за весь 2014 рік Шепетівка Енергоінвест за газ заплатили аж 8% від необхідної суми. Вгадайте який відсоток проплати населенням :-)

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
27 груд. 2014 16:23 - 27 груд. 2014 16:25 #95164 від Sposterigach
таке ТБ дивитися - своїй голові шкодити

особливо - коли про "флагманТ якості" розповідають

про 8% цікаво. можна джерело?
Останнє редагування: 27 груд. 2014 16:25 ким Sposterigach.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
27 груд. 2014 18:41 #95167 від Dj Os

Частина повідомлення прихована від гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб побачити її.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • sanyazhuk
  • sanyazhuk аватар Автор теми
  • Новачок
  • Новачок
Більше
15 квіт. 2015 23:31 #97342 від sanyazhuk
Добрий вечер Шепетівка. Ми опять ведемо наш репортаж із енергоінвеста. Як уже сообщалось енергоінвест збирається захватити міську владу. Для цього була замучена спеціальна організація Сила громад шепетівщини керувати якою поставлено головного інженера енергоінвеста Бродюка, але насправді нею керує Пустовойт. Ця організація буде займатись всякою благотворітельностю і агітацією. Крім працівників енергоінвеста в цю організацію затягнули директора навчального комбіната Чернушич. От недавно оця сила громад розвішала по місту свої бігморди, тіпа привітання з пасхою. Цікаво, скільки бабла треба на оці бігморди?
В енергоінвесті продовжується звільнення і залякування працівників. На зборах Пустовойт і прибліжонні до нього лякали народ тим, шо в Шепетівці великий напряг з роботою, тому шоб всі сиділи і не рипатись. А щоб зловити шпіонів в енергоінвесті заставляють всіх робітників проходити якісь тести, щоб іх здати треба 3 години відповідати на сотні непонятних запитань на компі. Але нашим пацанам пофігу ті тести, хай даже завозять детектор лжи.
Ще новина, що постійно проходить набір нових работніків в офіс, які будуть заніматись рекламою і іншою фігньою. На цьому все, продолженіє следует.
Ці користувачі подякували: Dj Os, Dentist

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
19 квіт. 2015 17:55 - 19 квіт. 2015 17:58 #97440 від Бегемот
Сьогодні в центрі міста помітив декілька бігбордів «Сили громад» і вирішив пошукати інформацію про цю організацію в інтернеті. Я попав на сайт енергоінвеста, де писалось про різні благодійні справи цієї «Сили громад». Але саме цікаве я знайшов аж в Смілі ось тут smilaforum.org.ua/viewtopic.php?f=1&t=62304
Якщо коротко, то в Смілі є такий же енергоінвест як у нас, хазяї в них одні й ті самі. Смілянський Енергоінвест має борг 54 млн., створив благодійну організацію «Сила громад» і проводить піаркампанію до виборів. Совпадение? Не думаю. Більше того київський хазяїн енергоінвестів Карпенко А. П. створив нову партію «Сила громад». Ну а чому, тепер можна і в політику, наваривши на двох енергоінвестах майже 100 млн.
Далі навожу найбільш цікаві цитати з смілянського форума.
Останнє редагування: 19 квіт. 2015 17:58 ким Бегемот.
Ці користувачі подякували: Dj Os

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
19 квіт. 2015 17:56 #97441 від Бегемот
Уважаемые земляки! Большинству Смелян думаю известна компания «Смела Энергоинвест», которая занимается отоплением нашего города. Также многие знают о многомилионных долгах, высоких тарифах и проблемах с качеством услуг этой компании. Но сегодня я хочу вынести на обсуждение еще один пока малоизвестный аспект деятельности энергоинвеста. Уверена, он достоин отдельной темы.
Как известно, хозяева энергоинвеста сидят в Киеве, и в недрах киевских кабинетов родилась идея податься в политику, а точнее выдвинуть своих кандидатов в депутаты горсовета и мера на выборах осенью этого года. Причем задача поставлена не только выдвинуть кандидатов а и выиграть выборы, после чего расставить своих людей на все ключевые должности в городе. Вот так, ни больше ни меньше!
Хотя до выборов еще более полугода в Энергоинвесте уже развертывается предвыборный штаб, планируются и осуществляются различные акции, например раздача подарков к Новому Году или сбор помощи на АТО. Для этого специально созданы подставные организации:
Громадська организация Сила громад – руководитель пан Хоменко – коммерческий директор энергоинвеста.
Благодийный фонд Тепла родина – руководитель пани Божко – начальник админотдела энергоинвеста.
Также предстаавители энергоинвеста активно ищут потенциальных союзников среди авторитетных людей города, чтобы использовать их для собственного пиара. Кроме этого в планах компании активный пиар (тв, билборды, пресса), раздача продуктовых пайков, ремонт детских площадок итд. Средства уже выделены.
Кто-то подумает, что Смела Энергоинвест – это очень успешная компания, раз у нее есть деньги на пиар, благотворительность и политику. Но, к сожалению, факты говорят об обратном. По данным Нафтогаза Украины долг за газ Смела Энергоинвест составляет 54 миллиона, из них 20 млн за 2014 год и 7 млн за 2 месяца 2015 года. В 2014 году компания рассчиталась только за 23 % использованного газа, а в 2015 году пока не заплатила ни копейки!
28.08.2014 г. Энергоинвест проиграл Нафтогазу два суда о взыскании 30 млн. задолженности, а 18.11.2014 г. проиграл и апелляцию. Учитывая то, что Верховной Радой принят законопроект 2214, дающий Нафтогазу новые рычаги влияния на должников, в энергоинвесте скоро может начаться совсем веселая жизнь с описью имущества и отключением газа.
Поэтому грядущие выборы для Энергоинвеста – это последний бой, в который бросаются все резервы. В случае победы Энергоинвест с помощью подконтрольного горсовета сможет передать все котельни города новой подставной фирме, а долги оставить на Энергоинвесте. Это позволит не платить долги за газ и продолжить грабить Смелян уже под новой вывеской. Ну а если власть в городе захватить не выйдет – придется отвечать, куда же делись 54 миллиона.
Таким образом, Энергоинвест ведет избирательную кампанию на наши деньги, которые мы заплатили за отопление, а Энергоинвест должен был рассчитаться этими деньгами за газ.

Давайте поглянемо на діяльнсть Смілаєнергоінвест с точки зору не мешканця міста Сміла, а с точки зору державника. Отже компанія бере у держави, а саме у НАК Нафтогаз обсяг газу, виробляє тепло з нього, продає нам і отримує прибутки в маржі між закупівельною ціною газу та вартістю надання послуг. Натомість що ми маємо, НКРЄ встановлює єдині тарифи для опалення для всих надавачів послуг комунальних, державних, приватних. Як заявляють представники компанії, вони ставлять тариф за тепло згідно рішення НКРЕ, який є і ще й збитковим. Продають нам тепло за цим збитковим тарифом і далі саме головне НЕ РОЗРАХОВУЮТЬСЯ З ДЕРЖАВОЮ ЗА ОТРИМАНИЙ ГАЗ. По суті вони зараз отримують надприбутки. Як вирішуються питання з цим газом в Києві я думаю здогадується кожен ... Отак працюють хлопці ...


О Силе громад. Подтверждается предположение, что политическую партию Сила Громад зарегистрировали киевские хозяева Энергоинвеста и именно через нее будет строится вся предвыборная компания. Добрый чародей Гугль подсказал мне, что упоминания о Силе громад есть в двух городах Смеле и Шепетовке. Кто не знает – в Шепетовке есть предприятие Шепетовка энергоинвест, принадлежащее тем же хозяевам, что и наш Энергоинвест. Так вот в Шепетовском Энергоинвесте тоже создана организация Сила Громад, а директором этой организации назначен главный инженер ихнего энергоинвеста. Шепетовская Сила громад проводит различные благотворительные мероприятия, о чем можно почитать на сайте Шепетовского энергоинвеста. И еще одно удивительное совпадение – долг за газ Шепетовского энергоинвеста около 40 миллионов. Ну это потому, что в Шепетовке население меньше (43 тысячи)

Целью моей темы совсем не является очернение энергоинвеста или его сотрудников. Моя цель донести до Смелян следующую информацию:
1. На политической арене Смелы появляется новый игрок. Фактически это Энергоинвест, но он маскируется за вывеской Сила громад.
2. У Энергоинвеста очень серьезные финансовые проблемы, что подтверждается авторитетными источниками (см. мой предыдущий пост).
3. Имеются веские основания полагать, что Энергоинвест идет в политику для решения своих финансовых проблем, а точнее для сокрытия долгов. Я считаю, что компания, которая по уши в долгах не имеет морального права претендовать на власть, особенно в нынешнее время, когда идет война. Логично предположить, что в случае победы энергоинвеста (Силы гомад) на выборах многомилионные долги будут и у других предприятий города.


Важное дополнения о партии Сила громад. Сегодня тайное стало явным. Итак в списке политических партий на сайте www.drsu.gov.ua/show/202 под счастливым номером 245 появились наши герои:
ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ «СИЛА ГРОМАД», Адрес: м. Київ, вул. Хрещатик, 6, офіс № 1, руководитель: Карпенко Андрій Петрович.
Киев, Хрещатик, 6 – это адрес компании Коммунальные Системы Украины (КСУ), которая является владельцем нашего и Шепетовского Энергоинвестов. Владельцем КСУ в свою очередь является уже упомянутый Карпенко Андрей Петрович.
Для любопытных: Компания КСУ принадлежит двум компаниям-прокладкам: АГЕНТСТВО МУНІЦИПАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА и ЦЕНТР КОМУНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ концы которых спрятаны на Кипре (проверить можно usr.minjust.gov.ua/ua/freesearch). Номинальным директором КСУ и и ЦЕНТР КОМУНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ числится пан Вечеринский О. И., но по факту он работает в Шепетовском Энергоинвесте www.shepetovkainvest.com/p/blog-page_14.html. Раньше одним из директоров был сам Карпенко, но поскольку он теперь «политический деятель», его заменила подставная фигура.
Зачем КСУ и Энергоинвесту партия? Ответ очень простой: выдвинуть кандидата в мэры, выдвинуть кандидатов в депутаты горсовета по партийному списку и мажоритарным округам. Затем выиграть выборы и захватить власть, замечу, вполне законно. Ну а потом списать долги энергоинвеста, сесть на бюджетные потоки, ну это я уже повторяюсь.
А напоследок, поставлю нашим «героям» веселую песенку о жизни: Гарик Кричевский, Мой Номер 245.
Ці користувачі подякували: Dj Os

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.182 секунд
0
репостів
0
репостів