НОВІ ПЕРЛА МИКОЛИ ТИЩЕНКО

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
24 лист. 2021 23:36 #121226 від pruduk
Депутат партії "Слуга народу" Микола Тищенко заявив, що всі, хто піддає сумніву патріотизм і правдивість всіх заяв Андрія Єрмака, увага!, – державні зрадники.
Цікаво виходить, коли Єрмак на увесь світ заявляє, що це ніяка не спецоперація і ніяких наказів не давав, а розслідування Bellingcat доводить інше і всі міжнародні ЗМІ кричать про зраду високопосадовців, — то Тищенко називає все це провокаціями і наклепами.
А коли у Тищенка спитали, як так виходить, що НЕЗАЛЕЖНЕ розслідування Bellingcat має дані, яких немає у ТСК, Коля розводить руками і заявляє, що у висновку ТСК такого немає і що всі ці розмови про держзраду Єрмака це руйнування демократії. Але друзі, вдумайтеся, яка демократія може бути в країні, де влада себе не обмежує ні в чому: накази роздають ті, хто не має права їх давати, руйнують кількарічну спецоперцію та компрометують українських розвідників?
Висновок один: усі сьогоднішні владозахисники були і будуть зраджувати не лише нашу країну, а й демократичні цінності, за які гинули і досі гинуть люди.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Staruy
  • Staruy аватар
  • Користувач заблокований
  • Користувач заблокований
Більше
25 лист. 2021 03:23 #121228 від Staruy
Відповідь від Staruy у темі НОВІ ПЕРЛА МИКОЛИ ТИЩЕНКО
Тищенко это еще тот загадочный персонаж. До сих пор не известно в каком из параллельных миров он проживает. Потому, что те цены, по которым он отоваривается, ( с его слов) ничего общего с нашей Вселенной не имеют..кстати - Тищенко ресторатор, так что про цены на мясо врать не станет...или станет? (смех в зале)
А вот, что касательно Ермака - в его ли компетенции давать такие приказы?! Это даже вопрос не к Ермаку, а к тому кто выполнил его распоряжение (устное причем).

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.124 секунд
0
репостів
0
репостів