Хмельниччина отримала головного міліціонера

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
18 бер. 2015 23:57 #96769 від Dj Os

Новий начальник Управляння МВС у Хмельницькій області Микола Семенишин обіцяє шукати сепаратистів, очищати ряди та розвертати міліцію обличчям до людей.

Про це він розповів ЗМІ після офіційного представлення.

В першу чергу новий керівник хоче досягти максимальної фіксації правопорушень. По-друге, планує викривати можливі відголоски сепаратизму зі сходу в нашому регіоні.

Третє з основних завдань – безпека дорожнього руху та охорона громадського порядку.

Крім того, Микола Семенишин заявив, що міліціонери Хмельниччини мають пройти люстраційну перевірку, щоб ряди міліції були очищені від професійно непридатних керівників. В першу чергу візьмуться за тих, хто був причетний до відправки «тітушок» на Майдан.

Він також підкреслив готовність співпрацювати з громадськістю та бажання відновити довіру суспільства до міліціонерів.

Щодо кадрової політики, то цього року на Хмельниччині, як і в усій державі, триватиме скорочення штатів. За словами Миколи Семенишина, міліція позбавлятиметься від невластивих їй функцій: скорочуються підрозділи транспортної, ветеринарної міліції, УБОЗ, працівники по боротьбі з економічною злочинністю.

«Я сподіваюсь, що до кінця весни ми вже матимемо міліцію, оновлену відповідно до всіх європейських вимог», – резюмував Мкола Семенишин.

Фахівців з інших областей до управління міліцією на Хмельниччині новий керівник залучати поки не планує. Впевнений, що в області теж є кваліфіковані кадри.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.123 секунд
0
репостів
0
репостів