Як хмельницькі МНСники присвоюють собі чужі заслуги

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
11 груд. 2013 17:47 #88600 від Dj Os
Перший сніг спричинив чимало проблем власникам автівок та перевізникам. На Хмельниччині левова частина доріг була заблокована. Так на трасі біля села Гуменці (в народі цю ділянку називають «Тещин язик»), що по дорозі з Хмельницького до Камянця-Подільського, рятувальники Державної служби надзвичайних ситуацій відбуксирували 27 вантажних автомобілів, пише «Дзеркало тижня». Та чи справді це так?

Насправді в довідці про вжиті заходи щодо забезпечення безпеки дорожнього руху під час ускладнення погодних умов 25 листопада на автомобільній дорозі Н-03 Житомир-Чернівці, яку ми отримали із власних джерел, ситуація описана зовсім по-іншому. Як зазначається у документі, два бортових автомобілі КрАЗ підрозділів служби цивільного захисту та ДСНС України прибули до зазначеного місця після того, як працівники Державтоінспекції та філія «Камянець-Подільської ДЕД» повністю відновили рух вантажних автомобілів. Один із згаданих автомобілів під’їхав до припаркованого на узбіччі (через поломку) великовагового автомобіля і зачепив його на буксир. При цьому, розставивши привезений особовий склад, прес-офіцером Державної служби України з надзвичайних ситуацій були зняті фото – та відеоматеріали, після чого великоваговий автомобіль був відчеплений та залишений на місці.

Цікаво, чи часто ДСНС практикує зйомку постановочних фотографій, мовляв, ми допомагаємо народу? Впевнена, що про виконану роботу та списане пальне вищому начальству відзвітували, по голові їх погладили, а ви, дорогі автомобілісти та далекобійники, мастіть собі голову самі.

Оля Вербовська

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.078 секунд
0
репостів
0
репостів