Для Ядухи купили авто за півмільйона

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
26 вер. 2013 22:15 - 26 вер. 2013 22:15 #87343 від Dj Os
Комунальне автотранспортне підприємство (Хмельницький) 17 вересня за результатами тендера уклало угоду з ТОВ «Ауді Центр Хмельницький» на придбання автомобіля Audi A6 Limousine 2.8 FSI quattro AT вартістю 498 тис грн.



Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пишуть “Наші гроші”.

Комунальне підприємство, підпорядковане Хмельницькій облраді, придбало чорний седан зі шкіряним салоном, обладнаний чотиризонним клімат-контролем, електрорегулюванням передніх сидінь, камерою заднього огляду, системою допомоги при паркуванні.

Засновником фірми «Ауді Центр Хмельницький» є ТОВ «Холдинг інвест», зареєстроване на Василя Дерешука. До кінця 2012 року до складу засновників «Холдинг інвесту» входив депутат Красилівської міськради від «Фронту змін» Микола Павловський та Юрій Гаєвський.

За даними “Незалежного громадського порталу”, саме на Audi A6 Limousine їздитиме на роботу голова Хмельницької облдержадміністрації Василь Ядуха. До цього Василь Степанович користувався службовим “Мерседесом”, якого два роки тому взяли з автосалону.

Як відомо, це не перший випадок, коли керманич області симпатизує німецькій автівці представницького класу. Зокрема, у декларації Ядухи за 2012 рік зазначено, що у його власності знаходиться автомобіль “Ауді А6” 2012 року випуску.

Нагадаємо, що Прем’єр-міністр Микола Азаров заявив, що «держава не дозволить собі витрачати кошти на дорогі автомобілі». Було кілька випадків звільнення чиновників через купівлю за державні кошти дорогих автомобілів.
ngp-ua.info/2013/09/7275
Останнє редагування: 26 вер. 2013 22:15 ким Dj Os.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.083 секунд
0
репостів
0
репостів