Обговорили вартість оренди комунального майна

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
27 лип. 2017 19:52 #113985 від

26 липня 2017 року у сесійній залі міської ради, відбулось громадське обговорення проекту рішення сесії міської ради «Про впорядкування орендних відносин майна комунальної власності територіальної громади міста».

Відповідний проект регуляторного акту був розроблений управлінням економічного розвитку з метою приведення нормативного акту у відповідність до вимог чинного законодавства. Даним проектом пропонується :
— затвердження «Положення про порядок надання в оренду майна комунальної власності територіальної громади м.Шепетівки»;
— затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди майна територіальної громади міста Шепетівки»;
— затвердження Типового договору оренди майна комунальної власності територіальної громади м. Шепетівки»;
— затвердження «Методики розрахунку і порядок використання плати за оренду майна, що знаходиться у комунальній власності територіальної громади м.Шепетвки».

В обговоренні взяли участь начальник управління економічного розвитку О.Гринь, головний економіст КП «Шепетівського ремонтно-експлуатаційного підприємства» О.Рибіцька, член Координаційної ради з питань розвитку підприємництва С.Косуха.

За результатами громадських слухань було запропоновано зменшити відсоткові ставки оренди по наступних видах діяльності: розміщення офісних приміщень, розміщення виробників реклами, салонів краси, саун, соляріїв кабінетів масажу, тренажерних залів, торговельних об"єктів з продажу автомобілів, зовнішньої реклами на будівлях і спорудах
Після закінчення строку обговорення (30.07.2017р.) та експертного висновку відповідальної постійної депутатської комісії з питань розвитку промисловості, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, транспорту, енергетики та зв'язку, даний проект регуляторного акту буде направлено на погодження до Держпідприємництва, з подальшим винесенням на розгляд депутатських комісій та на засідання сесії Шепетівської міської ради.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.061 секунд
0
репостів
0
репостів