Інтертелекому мабуть прийшов кінець

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
19 бер. 2017 14:21 #111802 від Dj Os

Історія з обшуками у четвертого за величиною абонентської бази мобільного оператора України «Інтертелеком» отримала своє продовження. Генеральний директор компанії Борис Акулов вже кілька місяців не займається її управлінням. Після обшуків в центральному офісі оператора в Одесі в листопаді минулого року Акулов перебрався з родиною в невизнану Придністровську Молдавську республіку, повідомляє Ліга.net з посиланням на трьох незалежних один від одного джерел.

У прес-службі «Інтертелекому» повідомили, що гендиректор знаходиться у відпустці, а його обов'язки виконує перший заступник Віталій Власенко. «Як відомо, сьогодні« Інтертелеком »святкує своє 16-річчя і генеральний директор Акулов Б.М. сьогодні був присутній в головному офісі в Одесі », - додали в компанії. Зв'язатися з Акуловим виданню не вдалося. У державному реєстрі юросіб він як і раніше значиться директором оператора. Джерела Ліга.net стверджують, що відсутність керівника на діяльності компанії не позначається.

Вибір Акуловим Придністров'я не випадковий. З 1990 року він займав різні посади в уряді і парламенті невизнаної республіки, а з 2000 по 2002 рік був міністром інформації та телекомунікацій ПМР. Президент групи компаній «Шериф», яка є найбільшим платником податків Придністров'я, Віктор Гушан є основним акціонером українського «Інтертелекому».

Нагадаємо, 11 листопада СБУ провела обшук в одеському офісі «Інтертелекому». Тоді Борис Акулов повідомив, що компанію звинувачують у сприянні спецслужб Російської Федерації і прослуховування українських абонентів. Всі звинувачення гендиректор назвав «абсурдними». Незважаючи на те, що оператор надав повний доступ силовикам до обладнання, воно було вилучено. В результаті понад мільйон абонентів «Інтертелекому» залишилися без зв'язку. Роботу мережі вдалося відновити через два дні після інциденту.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.086 секунд
0
репостів
0
репостів