Ремонт. Важко говорити. ще важче мовчати..

  • Miralli
  • Miralli аватар Автор теми
  • Новачок
  • Новачок
Більше
14 бер. 2018 13:54 #117183 від Miralli
Ремонт - це завжди складно, а коли вперше і для себе, коли багато хвилювання, очікувань і нервів - то взагалі.
Отже, нарешті затіяли ремонт і знайшли такого ніби нормального (на перший погляд ) майстра - Артема. Спочатку приїхав сам, а потім виявилося, що ремонт робити буде не він,а його люди (нічого про це спочатку сказано не було ) і почалося, зміна майстрів і в хаті як на вокзалі, той місяць поживе - результату не видно, інший тиждень поспить.... а ти приходиш - дивишся на те і не знаєш як реагувати, і думаєш - може то так треба - розкачка, але насправді - це не нормально, при цьому "Керівник" приїздить щотижня на контроль, а точніше за грошима.... Брав гроші, щоб розподілити між робітниками, а сам, як виявилося - забирав на свої потреби, а робітникам казав, що погана хазяйка і мало дала.
Спочатку казав, що буде все під ключ і все вміють робити, а вийшло - електрику - треба електрика. батареї перенести - сантехніка, розводка труб - сантехнік. і двері встановити - столяра..

Чому власне це пишу? Така собі антиреклама. Бо дали гроші наперед (тепер розумію, що так не робиться) але ж хотілося. щоб було все по людськи, але мабуть не всі розуміють такого. Було куплено інструмент, за який Артем мав повернути гроші, але ні грошей ні інструменту немає. Ремонт закінчили інші люди, але цей осад і досвід завжди залишать свій поганий слід в душі.

Будьте обережні, не варто вірити словам і звичайно гроші лише по факту - жодних наперед і т.д.

А тобі Артем - щоб ті гроші і нерви, які ти вимотав своєю роботою, щоб вилізли тобі боком.

Артем Вознюк - 0973201145 (десь в районі Костелу проживає)

Будьте уважні і не потрапляйте до рук таких ошуканців.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.095 секунд
0
репостів
0
репостів