Пошук подій поряд з вами ...
груд.
09
  1.   Події
  2.    Публічне
  1.   9 груд., 2017 12:30
У межах року Японії в Україні запрошуємо на мандрівку популярними та незвіданими куточками країни, де сходить сонце, разом з випускником токійського універститету Павлом Котенко. Коли? 9 грудня, субо"..

У межах року Японії в Україні запрошуємо на мандрівку популярними та незвіданими куточками країни, де сходить сонце, разом з випускником токійського універститету Павлом Котенко.

Коли? 9 грудня, субота, 12.30

Де? Міська бібліотека №1, вул.М.Островського, б.42

Під час подорожі ми:

  • побуваємо в японському студмістечку та дізнаємося, як молоді можна здобути освіту в одному з вишів Японії;
  • відвідаємо японські Альпи та зійдемо на священний Фуджі-сан;
  • помолимося в старовинних храмах поміж тисячолітніх дерев;
  • потанцюємо на літньому фестивалі «Небута-мацурі» в місті Аоморі;
  • висадимо рис, а також іншу городину, в долинах префектур Яманаші та Міязакі;
  • продегустуємо славнозвісну отруйну рибу-фугу;
  • посмакуємо японським чаєм.

А також дізнаємося про інші факти країни з третьою економікою світу, як трудоголізм, старіння нації та інші.

Вхід вільний #РікЯпоніївУкраїні

  1.   2
черв.
22
  1.   Події
  2.    Публічне
  1.   22 черв., 2017 18:30
22 червня Шепетівку пізнаватимуть відомий український відеоблогер Сергій Нагорний та кочівниця Ірина Журавель. О 18.30 в кафе "PartyFon" запрошуємо особисто поспілкуватись з мандрівниками, дізнатись "..

22 червня Шепетівку пізнаватимуть відомий український відеоблогер Сергій Нагорний та кочівниця Ірина Журавель.

О 18.30 в кафе "PartyFon" запрошуємо особисто поспілкуватись з мандрівниками, дізнатись про цікаві історії та подорожі Ірини та Сергія та задати свої питання гостям нашого міста.

5 червня з Ужгорода вони розпочали свою подорож у напрямку столиці. Туристичний маршрут об’єднує 500 туристичних об’єктів, 11 областей, 350 населених пунктів, 2000 кілометрів, до роботи залучено 100 волонтерів.

В Шепетівці до зустрічі мандрівників долучаться волонтери Школи лідерів, а також співробітники Музею Миколи Островського.

Вишиваний шлях - це туристичний пішохідний та велосипедний маршрут Україною. Він пролягає через 10 областей від Ужгорода до Харкова та в буквальному і символічному сенсі об'єднує Західну та Східну частини нашої з вами Батьківщини.

http://shepetivka.com.ua/novyny/suspilstvo/3683-startuvav-vseukrainskyi-velotur-iakyi-proliahaie-cherez-shepetivku.html

 

  1.   2
  2.   вулиця Островсь"..
бер.
29
  1.   Події
  2.    Публічне
  1.   29 бер., 2017 15:00
Під таким гаслом 29 березня 2017 року о 15.00 год. у великій залі  міськвиконкому  відбудеться зібрання  громадсько  активної  молоді. В плані: 1. Враженнями про участь в міжнародній зустрічі молоді"..

Під таким гаслом 29 березня 2017 року о 15.00 год. у великій залі  міськвиконкому  відбудеться зібрання  громадсько  активної  молоді.

В плані:

1. Враженнями про участь в міжнародній зустрічі молодіжних лідерів поділиться Павло Котенко.

2. Члени  молодіжної  громадської  організації  «Окрема тактична   група 23»,  Самар Петро,  Рой Володимир, Венглюк Вадим,  які  брали участь у Всеукраїнському інструкторсько-методичному семінарі «Кузня  захисників України»  запросять бажаючих до співпраці.

Якщо ти молодий, активний, не байдужий, бажаєш змінювати себе, своє оточення, своє місто на краще - приходь , запозич  досвід , знайди однодумців для реалізації власних задумів

  1.   1
  2.   вулиця Островсь"..
черв.
22
  1.   Cпортивні події
  2.    Публічне
  1.   22 черв., 2016 16:30
​Учасники Всеукраїнського велопробігу "Вишиваний шлях" 22-23 червня перебуватимуть у Шепетівці. В рамках візиту планується відвідування місцевого музею, а також зустріч з шепетівчанами (22.06 о 16.00 "..

​Учасники Всеукраїнського велопробігу "Вишиваний шлях" 22-23 червня перебуватимуть у Шепетівці. В рамках візиту планується відвідування місцевого музею, а також зустріч з шепетівчанами (22.06 о 16.00 в музеї М.Островського), презентація проекту та обговорення планів розвитку туристичного веломаршруту.

22 червня близько 13.30 учасники прибудуть до Шепетівки. Запрошуємо активних шепетівчан зустріти велосипедистів біля знаку "Шепетівка" на в'їзді в місто зі сторони м.Хмельницький та разом проїхатись містом. О 14.30-15.30 - планується знайомство з експозиціями музею ім. М.Островського

Орієнтовно о 16.00 годині в приміщенні музею відбудеться зустріч учасників та шепетівчан. В рамках заходу відбудеться презентація проекту, зустріч учасників з школярами, молоддю та жителями міста, обговорення можливостей розвитку туристичного потенціалу міста та залучення інвесторів для розвитку туристичної інфраструктури маршруту «Вишиваний шлях» та міста Шепетівки. Приєднуйтесь! 

За підтримки керівництва міста учасники велопробігу зможуть безкоштовно зупинитись на ночівлю у спеціалізованій школі-інтернаті міста. Якщо серед читачів є люди, готові посприяти з організацією безкоштовного/ зі знижками харчування в закладах міста, просимо відгукнутись, будемо дуже вдячні. 

Подорож Вишиваним шляхом з Шепетівки продовжиться 23 червня вранці з площі Шевченка через мальовничі ліси ландшафтного парку "Мальованка" до міста Полонного.

http://shepetivka.com.ua/blogs/priednuitesia-do-zustrichi-z-velosypedystamy-vyshyvanoho-shliahu.html


  1.   2
  2.   вул.Островськог"..
вер.
25
  1.   Вечірки
  2.    Публічне
  1.   25 вер., 2015 22:00
У тебе вільний вечір у п’ятницю і ти ще не спланував як його провести?Ти давно хочеш побавитися в настільні ігри і ще не знайшов кльової компанії?Врешті ти маєш бажання просто потусити?Тоді запрошуємо"..

У тебе вільний вечір у п’ятницю і ти ще не спланував як його провести?

Ти давно хочеш побавитися в настільні ігри і ще не знайшов кльової компанії?

Врешті ти маєш бажання просто потусити?

Тоді запрошуємо тебе в МГО « #КЕДР » на вечір настільних ігор.


Де? Приміщення музею М. Островського, #Шепетівка

Коли? П’ятниця, 25 вересня.

На котру? 19.00

  1.   2
  2.   Музей М.Островс"..
вер.
14
  1.   Театральні вистави
  2.    Публічне
  1.   14 вер., 2015 22:00
А ви знаєте, чому кораблі не виходять в плавання в понеділок? Бо всі моряки ідуть на вечір українського кіно! Приходь і ти! Понеділок, 14 вересня, 7 вечора, музей Миколи Островського. На тебе чекає ря"..

А ви знаєте, чому кораблі не виходять в плавання в понеділок? Бо всі моряки ідуть на вечір українського кіно! Приходь і ти! Понеділок, 14 вересня, 7 вечора, музей Миколи Островського. На тебе чекає ряд ну дууууууууже цікавих короткометражок і кльова компанія.

  1.   1
  2.   Музей ім.М.Остр"..
трав.
17
  1.   Події
  2.    Публічне
  1.   17 трав., 2014 14:30
Вперше в Шепетівці запрошуємо кожного приєднатися до урочистої ходи вулицями міста у вишиванках! Мета заходу - популяризація національного одягу, традицій та всього українського. Вже 13-ий раз буд"..
Вперше в Шепетівці запрошуємо кожного приєднатися до урочистої ходи вулицями міста у вишиванках!

Мета заходу - популяризація національного одягу, традицій та всього українського.
Вже 13-ий раз буде проводитись мегамарш у вишиванках в Києві. До цієї ініціативи приєдналися українці з багатьох країн світу: пройтись у вишиванці по центральних вулицях міста, заспівати українських пісень та гарно провести час подобається кожному.

Цей захід для тих, хто обожнює свою країну, народ, хоче поширювати та розвивати українську культуру.
Запрошуємо приєднатися до заходу шепетівчан усіх поколінь. Готуйте вишиванки, гарний настрій та посмішки!

Захід аполітичний.
  1.   2
  2.   вул. Островсько"..
Немає подій, створених цим користувачем.
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів