Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (439 words)

ЗДОРОВ'Я І КРАСА ЛЮДИНИ

Українки - для Українців

Про здоров'я людини найкраще говорить її зовнішність , адже здоров'я та краса нерозривно пов'язані між собою. Зовнішній вигляд людини є відображенням її внутрішнього стану . І людина , організм якої гармонійно розвинений, світиться неповторним світлом. Здорові люди завжди оптимістично налаштовані , вони переповнені почуттям радості і задоволені життям. І цей стан неодмінно відбивається на їхній зовнішності - привабливості , без слідів напруги , хвороб і заклопотаності . Так що , піклуючись про збереження краси , потрібно перш за все уважно ставитися до свого здоров'я.

Здоровий спосіб життя передбачає правильне харчування , фізичну активність , повноцінний відпочинок і багато іншого. Тому людина, яка бажає зберегти красу , повинна дотримуватися правильного режиму дня з регулярним чергуванням праці та відпочинку , з повноцінним і достатнім за тривалістю сном і , природно , з активним перебуванням на свіжому повітрі.

І першим кроком на шляху до збереження краси та здоров'я є дотримання чистоти тіла. Ще з давніх часів у грецьких і єгипетських цариць існувала традиція приймати ванни . Купання ставало для них своєрідним ритуалом підтримки краси , слава про яку дійшла і до наших часів. До того ж , водні процедури є кращим способом загартовування. Організм стає несприйнятливий до застуд та інфекцій . А це дуже важливо для збереження краси.

Здоров'я і краса тісно пов'язані також з якістю харчування і способом життя . Є невтішні дані про те , скільки серйозних захворювань викликається неправильним режимом дня , браком вітамінів та інших цінних речовин , переїданням , недостатнім перебуванням на свіжому повітрі і перенапруженням нервової системи.

Говорячи про красу , ми зазвичай маємо на увазі не тільки зовнішній вигляд , гарне обличчя , але і здатність керувати своїм тілом , уміння красиво рухатися. Одним словом , основною складовою нашої привабливості є гарна постава , яка досягається тільки систематичними заняттями спортом. Для краси і здоров'я активні рухи просто необхідні , а саме їх не вистачає сучасній людині . Тому потрібно заповнювати цю потребу організму щоденною фізичною роботою і активними вправами. Доведено , що спорт має виняткове значення і для попередження захворювань.

Говорячи про здоров'я фізичне , не варто забувати і про здоров'я духу. Адже спокійна, врівноважена людина живе більше щасливим життям . Недарма кажуть , що найбільше наше багатство - здоров'я , а до душевного здоров'я це відноситься тим більше. Багато захворювань серця , шлунку , нирок , шкіри та інших органів обумовлені стресом - порушенням душевної рівноваги . Це позначається і на поведінці людини в суспільстві.

Таким чином , піклуючись про своє здоров'я , покращуючи фізичний і душевний стан , ми піклуємося і про красу. Адже гарна зовнішність і міцне здоров'я є не тільки даром природи - вони досягаються самовладанням і цілеспрямованими зусиллями самої людини.

Земля - чужая планета
В Тихому океані є Острів сміття! Не вірите?
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Субота, 04 травня 2024

0
репостів
0
репостів