Розмір шрифту: +
1 minute reading time (250 words)

Закон достатку

getImage (2)

1 . Є закон достатку - щоб прийшло нове , потрібно позбутися старого. Інакше для нового Всесвіт (Бог , як хочете ) не бачить місця , куди вам це «послати ».

2 . У Китаї є приказка «Старе не втече , нове не прийде ».

3 . За фен -шую старі речі ( мотлох , сміття ) не дають текти вільно цілющій енергії  Ци , і тому ні про які зміни в житті або нових речах не може бути й мови.

4 . Ще один висновок : коли ми надягаємо стару річ , або бризкаємося парфумами , якими давно не користувалися , або чуємо музику з минулого - нас буквально повертає у минуле. Це так звані « Якорі » емоцій. Зі старими речами ( духами , одягом та й з усім іншим) пов'язані якісь спогади і вони автоматично відтворюються при контакті з якорем. Але справа в тому , що з'являються не тільки емоції - в нас з'являються старі думки , а ось це вже дуже небезпечно , бо думки , як ми знаємо , формують життя . Ось ми і формуємо життя старими думками і отримуємо не те що хочемо.

5 . Тримаючись за старі речі з думками « А раптом не буде грошей , щоб купити нове, і у мене більше ніколи такого не буде? » , ми резонуємо з ментальністю бідних і отримуємо бідність. Якщо ми спокійно викидаємо непотрібні речі з думками «Куплю ще або Бог дасть мені краще » ми резонуємо з ментальністю багатих і отримуємо багатство.

Відмінності бідної людини від багатої
Скільки ще парк буде в такому стані?
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 02 травня 2024

0
репостів
0
репостів