Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (418 words)

Як розуміти жінку

Незадоволена жінка

 

1 . " Ну і чудово ! "

Це слово жінки, зазвичай, використовують в самому кінці суперечки - коли вони праві , а вам потрібно заткнутися.

2 . "Я швидко! П'ять хвилин! "

Ця фраза може трактуватися двояко. Якщо жінка вимовила її до того , як почати готуватися до виходу з дому , " п'ять хвилин" прирівнюється до півгодини . А от якщо вам дали тільки п'ять хвилин , щоб додивитися перший тайм футбольного матчу перед тим , як почати " допомагати по дому " , будьте впевнені - це будуть рівно п'ять хвилин!

3 . "Нічого не сталося "

А ось це вже, затишшя перед бурею. Це "нічого" явно щось означає ,так що будьте напоготові сварки , яка починається з "нічого не сталося ", зазвичай закінчуються "прекрасно " (див. п.1).

4 . " Ну-ну , продовжуй "

Це - виклик , а не дозвіл. Так що ні в якому разі не продовжуйте!

5 . Важке зітхання

Цей нетиповий жест часто неправильно розуміють чоловіки. Гучне зітхання означає приблизно наступне: вона вважає вас повним кретином і не розуміє , чому взагалі витрачає час на те , щоб стояти тут і сперечатися з вами ні про що (див. п. 3).

6 . " Все добре "

Одне з найнебезпечніших заяв , яке тільки чоловік може почути від жінки. " Все добре " означає , що вона бере тайм -аут , щоб придумати , коли і яким чином ви поплатитеся за свою помилку .

7 . "Спасибі "

Якщо жінка сказала вам спасибі , не питайте за що. Просто скажіть їй - " нема за що " . Є , правда , тонкий момент: якщо замість простого "спасибі" ви почуєте " спасибі велике ! " (З наголосом на слово " велике" ) , то повинні відразу помітити тонкий сарказм , що звучить в її голосі . Після цього ні за що на світі не говоріть " нема за що " . Інакше вийде " неважливо " ( див. далі).

8 . "Неважливо "

Це - витончений жіночий спосіб послати чоловіка туди , куди Макар телят ще не гнав .

9 . "Не переймайся , я сама ..."

Ще одна загрозлива заява, найчастіше йдеться в той момент , коли жінка вже кілька разів попросивши чоловіка щось зробити ( викинути сміття , зібрати шкарпетки, що валяються, прибити цвях ), виявила, що він навіть не підвівся з крісла, і почала робити все сама. Пізніше ця ситуація виллється в дурне чоловіче питання " Що не так ? " і жіночу відповідь під номером 3.

Як побороти лінь
КАК СТАТЬ КРАСИВОЙ ЗА 30 ДНЕЙ!
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Вівторок, 30 квітня 2024

0
репостів
0
репостів