Розмір шрифту: +
1 minute reading time (214 words)

Як показати себе та свій творчий колектив усій Україні на Фольк-music

Як показати себе та свій творчий колектив усій Україні на Фольк-music

Телебачення, простір медіа стають потроху ближчими до кожного з нас. Так нещодавно "Перший національний" телеканал запрошував приєднатись до проекту "Одна людина" http://odna-ludyna.com.ua/ та розказати про те, що ви плануєте зробити після того, як закінчиться війна, а сьогодні на шляху до суспільного мовлення канал запрошує творчі колективи та виконавців представити у своєму виконанні автентичні мелодії та народні пісні у сучасному аранжуванні.

Як зазначають на фейсбук сторінці Першого, музична музична програма «Фольк-music» виходить в ефір щонеділі, де професійні і аматорські колективи із всіх куточків нашої країни співають автентичні мелодії та народні пісні у сучасному аранжуванні. 

Зараз команда програми закликає всіх бажаючих спробувати стати учасником програми і представити свої або ж заспівати популярні українські пісні у одному з наступних ефірів «Фольк-music».

Все що потрібно – це надіслати листа з темою «Заявка на участь у програмі» на електронну адресу - folkmusic@i.ua.

Вона має включати в себе:

1. коротку інформацію про виконавця або колектив;

2. зразок виконання музичних творів виконавцем або колективом: аудіо та фото або відеоматеріал (якість запису не має значення);

3. контактний номер телефону;

 

Організатори чекають на заявки і від творчих колективів Шепетівщини. Думаю, що це гарний спосіб показати себе не тільки у рідному місті, але й на всю Україну. Якщо ви знаєте людей, зацікавлених в даному пректі - повідомте про цю можливість.

Детальна інформація на сторінці Першого національного https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1002942499731788.1073741840.159061890786524&type=1

Раритетне відео вручення Кубку України шепетівсько...
Людина, яка облила Антонюка лайном

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 26 квітня 2024

0
репостів
0
репостів