Розмір шрифту: +
1 minute reading time (143 words)

Раритетне відео вручення Кубку України шепетівському "Темпу"

Раритетне відео вручення Кубку України шепетівському "Темпу"
Львівський спортивний журналіст Любомир Кузьмяк, який поділився з нами такими цікавими матеріалами, як інтерв'ю з Гоча Жоржоліані, Юрієм Габіскірія, Шотою Нішніанідзе, Георгієм Кондратьєвим, братами Капанадзе та інші знатними футболістами шепетівщини, за проханням редакції сайту виклав раритетне відео, на якому шепетівському "Темпу" вручають Кубок України з футболу.Нажаль диск з повним відео був пошкоджений, тому всю церемонію нагородження ми не побачимо, але тим не менш годину цікавого відео 1991 року для вас все одно буде цікаво подивитись.  Багато хто навіть мабуть і не здогадується, що колись шепетівський футбольний клуб вигравав такий трофей.

Відео ще також цікаве тим, що ми можемо побачити, хто був першим міський очільником нашого міста за незалежної України. Взагалі можна побачити всю владну та бізнесову верхівку того часу, людей, які диктували порядок денний Шепетівки.



Сподіваємось в майбутньому все таки вдастся відновити інші частини відео, а також викладем відео безпосередньо з ігор футбольного клубу "Темп".
Запліснявілий хліб не потрібно навіть чіпати та ню...
Як показати себе та свій творчий колектив усій Укр...

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 29 березня 2024

0
репостів
0
репостів