Розмір шрифту: +
5 minutes reading time (941 words)

Третя частина відгуків шепетівчан про місцеві вибори

В Шепетовці продолжається сказочна підпільно-партизанська боротьба. Бувша секретарка Васьковського і куховарка на культиваторах Новіцька Галина тепер виборами руководіт, а должна собрать десять романтіков на прєдседателя горсовета в домі культури вмєстє і тоді б ми побачили хто на що гаразд: хто за гречаники, хто за сауну в городищах, а хто за Шепетівку, як воєнну частину, яку Синюта намагався роздеребанити і чуть в тюрму не попав. З армії вигнали і свої ж врятували – честі не віддали.
Офіцер городка.

Я за свободу, вона не дає жирувати крадіям і сама не жирує, а воює з гречко роздавачами, охоронниками за конкретні Ординської бакси і нас ледачих дуркою.

Наші крупоїди, пиріжкожери, у яких немає олії або заправки до кулькової ручки навіть за Бугая або Козла проголосують. Ми вже мали одних і підсунутих Агаркова і Гордійчука чесних, як Беркові штани сіменників. А тепер підсувають партію за конкретні бакси – Мурку з колгоспу.

У святому письмі йдеться : не обирай над собою керівником, вождем, царем чужинця… Вони обгадять, спаскудять місцевих розумніших за себе. Підставну Ординську підсунуть, Мовсісяна, який пустив коріння, щоб висмоктовувати ваші гроші, а з міського бюджету через наш найдемократичніший суд відсутив понад 2 мільйони гривень, бо сиділи в горсовєті господарі і економісти. До цієї примкнув хитнонерозумний офіцер-поліцейський Мазур Толік, сірий як осінь Діхтярук, солдафон Синюта, що з десятої партії в Солідарність, як в кущі заховався. Воєнний, політичний балагур хоче нами покерувати. Квартирами для воєнних торгував, ринок на культиваторах хотів приватизувати, з війська вигнали і під суд хотіли віддати. А тепер хоче нами за допомогою устава совєтскої армії покерувати.

Таким не потрібний думаючий Полодюк. З ним каші не звариш, бо круп і баксів не бере, собі діляночок не наділив, а висмоктувати кров корінням заїжджих «братів» про яких анекдоти розказували ще так недавно та шепетівчан не дозволить обманювати. Тим часом «братні землячки» почім світ паскудять партію, яка за людей. Полодюк їм наче кость в горлянці.

Моголи! Досі не звільнилися від навали братів на кониках, танках, імпортних маздах своїх для них лакеїв.
Остапчук Й.


Ви тільки подивіться на хворих на сонячну хворобу. Обирайте не за красивими обіцянками. Дев’ять сірих мишок левами хочуть стати. Щедро годують вас і закликають голосувати «за їх конкретні бакси».

Святим письмом прикриваються, що по ділах їх судити будуть тим самим нас закликають судити їх за нечесні діла.

У Біблії сказано… гряде Хамове плем’я!

Краще учитель з економічно-політичною освітою, який вже показав, що уміє працювати в Шепетівці, ніж офіцер, який завалив армію, або економіст-комуніст – лакеї попередніх керівників-регіоналів і вискочок, які з Березного села вийшли, а до Шепетівки не дійшли.

Мамо, голосуйте за Полодюка!
Твоя дочка Олена з Португалії


Полодюк, ви вже переможець: суд розірвав договір з Енергоінвестом, що обкрадав городян. Негайно розпочинайте судовий процес проти «Шансу», «33 каналу», хмельницьких «ПОЦІВ» (Поділля-Центр) і його радіо, Агаркова, красивих редакторів, дописувачів, що «… ротами, батальйонами: ать-два» кілька місяців вас оббріхували,ображали, болотом обливали, наносячи моральну шкоду вам і всьому населенню міста.

Новоспечені пані з худими, голими, некрасивими колінцями, показуючи нам красиві мордочки і тлусті фігурки, проявляли власну генетичну неспроможність і само недостатність.

Вперед до суду! Ваше діло праве – ви переможете. Я піду вашим захисником. Постою за вас. Знання маю і голову на плечах.
Юрист із самодостатньою освітою, вихованець вашої дружини і Михайла Колоса.


Голосуймо за Полодюка, але ми усі мусимо дослідити факт як Агарков і аграрник Гордійчук під мудрим керівництвом Адамця запалили у Грицеві газ і з прихованих в землю балонів. Грицівські люди знали про аферу, але одностайно проголосували за Буряка. Тоді на банкет райсовет виділив тисячу гривнів, на фуршет Макаренка не взяли, тому що він не писав хвалебних од Буряку. І вони знали, що Макаренко з ними не піде. Тепер Герега, Ординська, Синюта заходять в місто і хочуть його віддати Буряковим архарівцям.

Люди, будьте пильними, писав колись чеських письменник.
Бувша працівниця сахкомбінату, учасниця газозапалювальних подій у Грицеві.


Сваритесь, тримаючи дулю в кишені, кусаєте лікті, якби обрали тоді Колоса, то не було б дерабану сахкомбінату, що його біженець з Корця до банкрутства довів, шєпєтовкий бюджет розграбив вмєсте з вєчним странніком Мовсісяном. Це вони з Аламцем годують нас хлібом з Судилківського гноєкомплексу.

А ми їх ще в депутати обираємо, скажіть чесно є в нас клепка?
Інженер цукрокомбінату

Ми – прибічники Полодюка, бо знаємо, що цей впертюх дасть раду містові. Ви, шановний Петро Макаренко, напишіть у смішному вигляді як один товстий, а другий свєтящаяся голуба тростина роздавали ручки первачкам. Напишіть як Ординський річку Утку вирівнював, а Сасюк ліси за границю вивіз, а решту допалив. Напишіть, що в Агарковому озері хлопчик втопився, в цеху жінку парою зварили, а чоловіка на ремонті під ніж пустили. Наші слідчі і прокурори все зам’яли. Тепер перескочили на роботу в сахкомбінат і Сварог.
Глядач Шансу.

Уважаємий Петро Макаренко ви далекоглядний чувак. Знали як про Полодюка написати, людям очі розв’язали, спровоцірували нас до обсуджєнія своєї статейки. А потім що: посписуєте все із сайта і будете фейлетони писати?

Інтересно як ви все переварите? Ви дуже правильно написали, що Полодюка вся Шепетівка і за нього проголосує. Тільки не «козляки», «мордобойці» і дев’ять борців за городський престол із своїми родами і родинами.

Віват! Аве Марія! Дай лапку, мурка із Серединець і Фроська з Березної!
Коля-марафєт


Як професійний економіст я порахував, якщо ПОлодюк передасть всю дратву свистунів у мікрофон говорящих і брехунів газетних статейок – з кожного телебачення, радіо, кишенькової газети сумнопрісних Адамця, Буряка, Агаркова, нарцисів і порядних сім’янинів Гордійчука і Сасюка можна буде відшкодувати за наклеп, брехню, крадіжку статейок і одержати за морально нанесену шкоду та паплюжіння мільйон з гаком гривень вигоди. Кошти переказати за рахунок реконструкції площі Героїв майдану, яку зініціювали Агарков, Мовсісян., дядько з Києва і тітка Савчук з рай лікарні. Готовий бути радником у Полодюка з економічних і юридичних питань і йди на судові процеси у приватизований Мазур Ніни суд, як кажуть її підлеглі.
Омелян Варивода, економіст
До власті рвуться агроселюки
Подивіться це відео перед тим як голосувати 25 жов...
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Субота, 27 квітня 2024

0
репостів
0
репостів