Розмір шрифту: +
4 minutes reading time (750 words)

До власті рвуться агроселюки

Відкриваємо очі крупожерам, пиріжкоїдам, любителям яблук і канфет, що роздавали їх безплатно возлє сахкомбіната лакеї Агаркова і Гордєйчука. Може в когось застряг корж – ставай в строй, сповідайся батюшці або ксьондзу, що нагрішив – за аграрну партію голосував. До колгоспу нас тягли.

Шєпетовка от вас таких в опасності! Бої з вулиць і карикатурних офісів, гібридних партійок переповзли до під’їзду горсовєта. Самооборона, де ваша завзяття, енергія і практичне розуміння справи?

І знов продолжається шухер. Городські агроселюки, що колгоспи розвалили і сільгосптехніку розвалили уявили себе великим цабе. Тепер потяглися до руководящих должностєй, щоб Шепєтовку в сахзаводську жомову яму кинути, в якій Агарков і Гордійчук будуть газ робити. Правильно Макаренко підмітив: «І ми, Прісько, люди!». Ми так написати не вміємо. Але прєдлагаєм, мєсто уборщіци в горсовєті можна віддати Ординській Валентині. Вона сільськохозяйствєний економіст і хай тримає віник в руках. Всі регіонали дременули в аграрну партію, як артісти і паяци. Отож, селянський пролетаріат, які переіменували в аграріїв, то він став партією агрориганалів. П’ яноскурвленні бойовики не брєзгають нічим. Вожді ізвєсні, вони не наші, не шепетівські.

Вся Шепетівка гримить. Перший рішучий бій почався з телефонного дзвінка до вуха Сасюка (так йому і нада!), щоб він знав своє місце і зняв кандидатуру на депутата в обласну раду, але звонив той, який їхав такого і зустрів.

Бач яке! Самого оглоблями од воза вигнали з колгоспу, тюрма по ньому плакала, а він Сасюку таке каже. Орденоносець з бараболі. Але і молодець, ох і молодець, жменю жому Сасюку в обличчя кинув.

Макаренко, ви писав про Полодюка. Чого мовчиш про мародьорів, за що тобі редакція гроші платить? Напиши про тих депутатів, що пройшли. Хто вони і звідки. Якщо до виборців не дійшло, то може до Полодюка дійде. А то прьоть … Хамове плем’я , як в Біблії. Одне слово перевертні, алкаші, крупожери, коржикоїди, що в деяких з них голови на тому, на яке вони сідають, товстоногі, круглі: там, де брошка, кажєтся пєрьод – городскі аграрії. І кожен хоче в раді покерувати Іваном із залізничного вузла, Степаном із водоканалу, Романом із Шанхая, Галиною з дитсадка, пожежниками, монтьорами, слюсарями, а найбільше Полодюком.

Ось купка оголтєлих хоче заволодіти Шепєтовкою і приєднати до Судилкова. Не можна допускати до влади людей, які три роки навчалися на першому курсі ГПТУ, а тепер в генії рвуть свої когті. Не можна допускати б/ушних секретарів парторганізацій, директорів, які під керівництвом Адамця роздере банили сільгосптехніку, а Лінника іще з Ізяслава привозили в кузові грузової машини. Тепер цей аграрій хоче ще Шепетівку пропити. Це в нього з покоління в покоління.

Мурза Агарков єсть – ума не надо! Лінник єсть – ума нє надо! Діхтярук єсть – ума нє надо! Синюта єсть – ума нє било! Ординська єсть, а ум єщьо загулялся. «Мордобої» і «козли» в залі сидять – самі бачите на кого вони схожі. А пиха в кожного, а помпа яка, наче ніхто не знає яких вони батьків. Синюта начебто свій, з Вербовець, з Антонюкового села, а воєнну частину розікрав, за що вигнали і чуть в суд не передали. А на його совісті квартири для воєнних, які він роздавав за бакси. Базарний правдолюб.

Полодюк, якщо ми люди Шепетівки тебе вибрали і за всі віки віддали за тебе найбільше голосів. Не допусти, щоб гібриди – агрориги перетворили Шепетовку на Судилков, а шепетовчан не називали як судилківчан. Не допусти, щоб на должностях сиділи партєйно-безмозглі агрорегіонали, які больні на сонячну болєзнь. І якщо ти Полодюк підеш в них на поводку, то ми і тобі бобу всипемо. А нада спасать – спасем! Ізвіняємось не вміємо писати культурно і вєжліво як про тебе написав Макаренко.

Розслідуй дєло про хитренького Діхтярука і спитай на який счьот вони переказали гроші, що були виділені на ремонт стоматологічного училища і що то за така організація, що навіть наші слідчі з собаками не можуть знайти. А Макаренко тоді писав, що всьо буде окей! А скільки грошей вгатили на очисні споруди в мул? От де задача. А тепер він преться в заступники. Та ми його виженемо із сесії. Ще одно явлєніє в Шепетовці гібридно-безгібридного регіонала, які вдає з себе дуже розумного.

Шепєтовка в опасності! Хай Макаренко толком розкаже в газеті, по тєлєвідінії в смішном віді. В нього це получиться. Ото сміху буде! Шепєтовчани проснуться од сна. І Полодюку скажемо: Михайло Іванович, веди нас на загальногородске віче проти городських сільхозпартєйців. Шайнога, підтягуй сміттєві ящики до міськради - виконуй свій професійний обов’язок. Буде кого вкидати у ті ящики.

Чорт візьми, має стати Шепетівка порядним містом без отих, що тільки вчаться митись в саунах? Бо як писав Макаренко найбільше шепетівчан – це розумні і добрі люди. Вони заслужили жити в гарному місті.


Молоді патріоти Шепетівки
Чому бідні? Бо дурні. Краткий анализ факторов, вли...
Третя частина відгуків шепетівчан про місцеві вибо...
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Вівторок, 23 квітня 2024

0
репостів
0
репостів