Розмір шрифту: +
1 minute reading time (169 words)

Система відбору кадрів в Україні

 b2ap3_thumbnail_20131119-183424.jpg

Не фаховість, а особиста лояльність до свого керівника - є вирішальною умовою при призначенні на любу посаду в сучасній Україні. Кадри відбирають за особисто-лояльним, блато-хабарним, взаємо-компроматним принципом. Натомість, представники влади запевняють, що кадри відбирають «винятково за професійними навичками».

Усі кадри,на жаль, не працюють на президента. Що означає працювати на президента – це означає знімати з нього негатив. При Януковичі немає самостійних фігур, немає незалежних державних інституцій. Янукович має всю повноту відповідальності, а тому усі мінуси, дурниці й програші його команди лягають на нього. Немає йому на кого пальцем показати.

Система підбору кадрів, яка вкоренилася в Україні, вже складає загрозу національній безпеці, бо не відповідає тим викликам, які стоять перед країною й дозволяє некомпетентним, непрофесійним й корумпованим людям займати державні посади.

Ця вертикаль влади –  як стояння на одній нозі. Там зовсім непотрібний професіоналізм, там потрібна особиста відданість. Ти сидиш під начальником, твій начальник – під його начальником і так далі. Ця система неконкурентноздатна. Це система безвідповідальності, доведеної до абсолюту. Бо головне не ухвалювати рішення, а уникнути ухвалення рішення.

Для женщин - закатов не бывает
Не шкодуйте ні про що
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Субота, 04 травня 2024

0
репостів
0
репостів