Розмір шрифту: +
1 minute reading time (224 words)

Соціонічні портрети головних претендентів на посаду президента

Олексій Пивоваренко

За своїми життєвими цінностями люди відносяться до однієї із чотирьох квадр. До чого підсвідомо та свідомо прагнуть представники цих груп?

Представники Першої квадри прагнуть до Свободи від утисків держави. Вони вважають:"Всі люди повинні бути рівними у своїх статках і можливостях, щоб не було багатих і бідних".

Відомими представниками цієї Першої квадри Революції є: Томенко, Луценко, Богомолець, Роман Безсмертний та Савік Шустер. Людей цієї групи найбільше в Іспанії, Греції, Італії та Ізраїлі.

Друга квадра Воїнів прагне до боротьби й перемоги та вважає: "Всі люди повинні бути більш сильними, бойовими й пробивними, щоб воювати й перемагати", – Тимошенко, Тігіпко, Кличко, Яценюк, Тягнибок.

Представників цієї групи найбільше в Польщі, Німеччині, Англії, Японії та Китаї.

Третя квадра Ефективної праці понад усе прагне до заможності. Вони вважають: "Люди повинні мати рівні можливості для конкурентної боротьби, щоб стати ще більш багатими та успішними, а для цього слід більш ефективно працювати".

Усім відомі такі представники Третьої групи: Петро Порошенко, Оксана Білозір, колишній ректор Києво-Могилянської академії Брюховецький, Коломойський, Давид Жванія, Арсен Аваков, Кваснєвський.

Тарас Шевченко, Ніна Матвієнко, Іван Плющ, Віра Лук'янченко, відноситься до ще не згаданої Четвертої групи Миротворців.

Цікаво, що в цілому світі існує єдина країна, де переважають саме Миротворці. Це – Україна! Для нашого менталітету є вірною така думка, що всі люди повинні бути більш гуманними, жити зі всіма в мирі й злагоді, ні з ким не воювати.


А ну бігом всі голосувати!!!
Ваш чоловік такий - якого ви заслужили
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Понеділок, 20 травня 2024

0
репостів
0
репостів