Розмір шрифту: +
3 minutes reading time (549 words)

Шепетівський міський голова - почує кожного

Шепетівський міський голова - почує кожного

 

Шепетівська міська влада є представником центральної влади, а це партія «Регіонів». Тому не можна говорити про якісь позитивні зміни в місті, не враховуючи загальноукраїнських покращень. 

За роки свого правління  Шепетівські « князьки», які є при владі, стали ще багатшими, а 80-90 відсотків населення  Шепетівщини - збідніли. Я спілкувався із людьми, які працюють  в сільському господарстві, освіті, в охороні здоров’я , в сфері державного управління, підприємцями – ніде заробітна плата не піднялась. Натомість подорожчали  продукти харчування, товари першої необхідності, комунальні послуги набули небачених висот. На жаль, до цього ще й додається безробіття.

Зважаючи на те, що переважна більшість населення  Шепетвщини не голосувала за цю владу,  воно не може бути задоволеним тією ситуацією, яка нині склалась.

 Якісь надприродні сили чи інші впливові важелі допомогли міському голові С. Антонюку перетворити частину депутатів, що прийшли до міської ради під прапорами різних опозиційних партій в регіональних тушок. І майже весь апарат виконкому враз став біло-голубим. І завдяки цьому, міський голова свої «законні» рішення може протягувати як рішення міської ради, з якої не запитаєш, бо вона - колегіальний орган.

 Але і цей орган повинен дотримуватись діючих законів та Конституції України, зокрема, вона немає права розпоряджатись прибудинковими територіями багатоквартирних будинків як комунальною власністю, знаючи про те, що з часу приватизації державного житлового фонду, земельна територія і все, що на ній розміщене, є сумісною власністю власників квартир і тільки вони мають право нею розпоряджатись. А чого стоїть владі такий ласий шматок Шепетівської землі, та ще й в центрі міста? Коментарі зайві.

Інвестиційні проекти, які впроваджуються в нашому місті,  спрямовані також, в основному, на привласнення землі та розміщення на ній своїх бізнеспроектів. . Чомусь замість завершення будівництва критого ринку мер взявся за створення нового КП «Шепетівський ринок»? Чий це буде ринок, уже всім відомо і хто його інвестори також.

Міський голова знає в чому полягає його  особистий  вплив на покращення роботи «Шепетівського ремонтного заводу», «Шепетівського деревообробного комбінату», «Заводу культиваторів», останього хлібозаводу який продає з молотка чи будь-якого іншого підприємства, яке не відноситься до комунальної власності і не фінансується з місцевого бюджету!

 Прикро говорити, проте більшість людей не чекають від нинішньої влади ніяких позитивних змін, тому бачать своє майбутнє на заробітках за кордоном.

Проте  першим кроком у своїй мерській діяльності став капітальний ремонт виконкомівських кабінетів, який обійшовся бюджету міста більше ніж у 500 тис. грн.

 А про яку комунальну реформу міський голова розпинався та про яке веселе життя шепетівчан він говорив у 2011р.? Та про ту, що комунальні підприємства, за роботу яких  він ніс відповідальність, перетворить у приватні компанії, основною метою яких є одержання прибутку, а не надання якісних послуг. А ось з одержаними з державного бюджету коштами на погашення різниці в тарифах в сумі 9,5 млн. грн. вони  розпорядилися по – господарськи – розмістили їх не в Шепетівському державному відділенні ощадбанку, а приватному «Місто банк», що знаходиться в самій Одесі! Питань більше, чим відповідей! Ось вам схема перекачування бюджетних грошей. Тільки питання куди?

Було б дуже доречним для мера, коли б можна було ще "спихнути" якійсь приватній компанії міські дороги та тротуари, які виглядають як після військових дій. Хоч і по них були великі запевнення на покращення!

Шановні шепетівчани, якщо у Вас виникли питання до міського голови – не соромтесь  і звертайтесь до нього усно, або ж надсилайте їх на особистий сайт міської ради. А міський голова С. Антонюк як «порядний»  мер - почує кожного.

 

 

Визначіть час до заходу сонця
Інстинкт самозбереження чи продовження роду - руші...
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Середа, 01 травня 2024

0
репостів
0
репостів