Розмір шрифту: +
1 minute reading time (203 words)

ЩОБ НЕ БУЛО РОЗЧАРУВАННЯ


Україна перебуває у стані війни. Вперше в своїй історії.

Ця війна проходить на різних фронтах, як зовнішньому – з Російською Федерацією, так і на внутрішньому.

Нині Україна, фактично, виборює право на своє існування.

І це ставить нові вимоги перед політиками і виборцями.

Протягом всіх попередніх років будь-яка виборча кампанія до парламенту перетворювалась на ярмарок популізму, честолюбства і порожніх обіцянок.

Наші громадяни щоразу наступали на ті самі граблі, довіряючи брехні, яку озвучували політики. Тому цілком логічно, що після кожної такої виборчої кампанії приходило величезне розчарування.

Час права на помилки закінчився. Будь-яка помилка може стати фатальною для України.

Треба бути відвертими: ця виборча кампанія не є виборами парламенту. Під час революції українці вибороли собі Конституцію, за якою Україна є парламентсько-президентською республікою. Обираючи парламент, ми обираємо Прем'єр-міністра.

Тому, фактично, майбутні вибори – це вибори Прем'єр-міністра України і команди людей, які готові брати на себе важкий тягар відповідальності за те, що відбувається в країні, а не просто розкидатися пафосними коментарями на телешоу та в інтернет-статтях.

Країна нещодавно вже зробила свідомий вибір під час виборів Президента. Зараз перед українцями чергове випробування – вони будуть обирати Прем'єр-міністра.

Тому кожен українець, який голосуватиме за ту чи іншу партію, має чітко розуміти, чи готовий лідер того чи іншого списку взяти на себе важку ношу відповідальності на посаді голови уряду чи ні.

Гра "Знайди відмінності" від Шепетівського вісника
Полювання на відьом
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Субота, 04 травня 2024

0
репостів
0
репостів