Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (453 words)

Проблеми Українського села

tmpgf2wFN.

 Проблема «Українського села» не в тому , що вона є (проблема), а в тому, що села є тільки в Україні, ну можна ще сюди віднести Велику Росію. Ні в одній розвиненій країні світу немає сіл, в тому вигляді, в якому вони існують в Україні. Їх там вже давно б знесли і забули б про проблему.

Ні в одній країні світу немає будинків, в яких топлять піч дровами і по воду ходять з відром до криниці. А туалет у вигляді окремого будиночка в пів-квадратного метра корисної площі ...

Ні в одній країні світу, немає будинків без газового котла, в т. ч. тих, хто газ імпортує.

Наші Президенти, за останні 22 роки, вирішують стільки проблем, що більше даху, але основної проблеми - доступності житла - так і не вирішили.

Адже наше Українське село в цій проблемі якраз і може дуже сильно допомогти .

Як? Та дуже просто.

1 . Потрібна державна програма малоповерхового будівництва в прилеглих до міста селищах і селах, і так само відведення земель під малоповерхове будівництво в містах.

2 . Потрібно безпроцентні кредити під будівництво і реконструкцію малоповерхових будинків терміном на 50 років без права продажу даного будинку позичальником протягом строку пільгового кредитування. Тобто: побудував будинок - живи. Хочеш робити бізнес на будівництві - отримуй кредит на загальних підставах. Позичальник може такий будинок тільки заповідати родичам і все , або продати - але тільки через 50 років.

3 . Потрібні програми капітального будівництва комунікацій «малих міських сіл» і в тому числі - благоустрій існуючих сіл. Водопровід, каналізація та підведення газу до кожного сільського будинку.

4 . Будівництво дитсадків, магазинів і шкіл - у кожному селі.

5 . Транспортний зв'язок .

6 . Забезпечення роботою або за місцем проживання, або в довколишніх містах.

7 . Звільнення фермерських господарств від сплати податків, субсидування фермерських господарств на паливо і електроенергію, на умовах продажу фермерами частини врожаю за державними закупівельними цінами.

Такі заходи можуть не тільки вирішити житлову проблему в Україні, але і постачати населення міст продуктами харчування власного виробництва.

В індустріальній Радянської Україні народ валом переїжджав до міста , так як країні потрібні були робочі руки, і тільки в містах людина могла реалізувати свої можливості. У сучасній Україні - народ переїжджає в село. Але не тому, щоб піднімати сільське господарство, а тому, щоб заощадити на витратах на ЖКГ та сховатися від міської злочинності.

Народ із задоволенням готовий жити в селі, але ...

Але уряд сучасної України, збільшуючи податки, піднімаючи розцінки на електроенергію і газ, тим самим робить все, щоб народ знову почав кидати села.

Проблема Українського села не в самому селі і не в людині, проблема - в інфантильності уряду України і ні в кому іншому. Нездатності уряду управляти державою, бачити далі власного носа окремих особистостей, що стоять на службі держави та громадян України .

"Источник счастья"-притча
Як правильно зберігати продукти в холодильнику
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Субота, 18 травня 2024

0
репостів
0
репостів