Розмір шрифту: +
3 minutes reading time (636 words)

Мотивація наших успіхів

 

Мотивація - це внутрішній , емоційний стан, який спонукає людину до дії !

Отже , як мотивувати себе на успіх ? Що для цього потрібно робити , а що не потрібно ?

1) Завжди і при будь-яких обставинах  женіть геть від себе негативні думки ! Майте на увазі - всі думки матеріальні! І якщо Ви будете довго думати про погане і представляти його в усіх фарбах - це погане з Вами і станеться!

getImage (1)

2)  Дайте собі обіцянку , що Ви будете рано прокидатися - незалежно від вихідних! Найкраща мотивація - це мотивація , яка починається з ранку! Не дарма ж кажуть: «Хто рано встає , тому Бог подає ! »

3 ) Мотивація на перемогу!

Завжди , кожен день , кожну хвилину прагніть до перемоги! У кожної людини завжди є вибір: перемогти або програти в тій чи іншій ситуації. «Людина , якій пощастило, - це людина, яка робила те, що інші тільки збиралися зробити. » Жюль Ренар

4 ) Мотивація на позитивне і гарний настрій !

Намагайтеся в будь-якій ситуації бачити тільки хороші і позитивні моменти! Запам'ятайте , люди тягнуться до позитивних людей, до оптимістів , а не до ниючих песимістів !

 

5 ) Мотивація на допомогу !

 Ніколи не відмовляйте в допомозі людям , яким вона потрібна! Коли Ви допомагаєте людям , Ви не просто робите добру справу , Ви при цьому отримуєте приємні емоції , а за Ваше старання люди Вам завжди будуть вдячні, що важливо !

6 ) Ваша Мотивація може  валитися від Ваших же сумнівів !

Знайте , впевненість - це дуже важлива якість для будь-якої людини , і без неї - не буде ніякого успіху у Вашому житті! Ось одна з простеньких порад , яка підніме Вашу самовпевненість - завжди тримайте слово ! Саме вміння тримати своє слово , яке Ви дали , наприклад одному, навчить Вас тримати слово , яке Ви дали собі ! Пізніше Ви станете довіряти самому собі , коли будете собі давати установку на «Прекрасне майбутнє». Це збереже Вашу мотивацію!

8 ) Дайте самому собі відчути прогрес в просуванні до Вашої заповітної мети!

Зрозумійте , наш організм - це розумний механізм , який береже нашу енергію і сили ! Якщо в результаті Вашої діяльності немає прогресу , і Ви навіть не відчуваєте , що цей прогрес буде в майбутньому - то Ваша мотивація стане дуже важким заняттям для Вас , вона буде слабшати , вона буде йти наперекір Вашим природним принципами - закону збереження енергії , або простіше кажучи призведе до ліні ! Знайте , можна піти проти будь-кого , але з природою краще не гратися , з природою потрібно співпрацювати !

10 ) Завжди змагайтеся з самим собою!

Є дуже хороша цитата Михайла Баришнікова : «Я не намагаюся танцювати краще за інших. Я лише намагаюся танцювати краще , ніж я сам вмію». Знаєте , коли Ви постійно порівнюєте себе з іншими - це незабаром може привести Вас до демотивації ! Постійне порівняння свого успіху з успіхами інших людей - дуже швидко позбавить Вас енергії , бажання добиватися своєї мети. Перестаньте так робити! Зупиніться ! Зрозумійте ж Ви нарешті , що у кожної людини все індивідуальне: життя, робота , стосунки! Їх неможливо порівнювати ! Коли Ви змагаєтеся з іншою людиною - це виглядає нерозумно , смішно і безглуздо , це теж саме , що футболіст буде змагатися з велосипедистом ! Знайте , самий важливий конкурент , якого Ви повинні кожен день потрохи  перемагати , ставати кращим і сильнішим - це Ви самі! Прагніть щодня обійти самого себе !

Найголовніше - не втрачати самовладання над собою!

Навчіться брати всю свою силу в кулак і кожен раз собі повторювати:

«Я все зможу , я впораюся , я цього доб'юся , це треба тільки мені ! »

Наше життя - тільки в наших руках!

А  чи буде воно щасливим чи ні - все залежить тільки від нас !

Скільки ще парк буде в такому стані?
Свидетельства о существовании великанов
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 02 травня 2024

0
репостів
0
репостів