Розмір шрифту: +
4 minutes reading time (717 words)

Хто ще за Полодюка?

Друга частина відгуків шепетівчан.
Сину, дочка, брате, прочитай характеристику про Полодюка батькам та родичам. Не голосуй за конкретні бакси Гереги, які нібито роздає «Валеріан х…ло! Ла-ла-ла! Не продавайся і не покупайся за Агаркова коржики, що їх задарма роздають на вулицях.» за отруєний важкими металами сахар. Путінці-Януковичі «Х..ло Ординська! Ла-ла-ла! Месіанець-марсіанець, дралдиректор з Корця «Х..ло» Ла-ла-ла Агарков, х…ло Мовсісян із пекельною смолою. Ла-ла-ла!».
Люди, не вірте брехунам, що з області прийшов наказ Агаркову і Гордійчуку, щоб вони організували народ за п’ятикратного кандидата Синюту і хвалька Сасюка. Це вони рейтинг піднімають.
Микола і Галина К.

Полодюк не опирається на милиці, а взяв собі в помічники незіпсованих грошвою високоосвічених мужів. Похвально! Навіщо вечірній балаган-шоу встроювати, як писав Макаренко. Ми живі люди і нам спокій потрібен.
Костянтин Іванович Ю.


Інтересно, що можуть вкласти в развітіє Шепетовки пенсіонери, діди, комуністи-ледацюги (такую страну проср-и!). Солдафон Чікін , міліціонер-собаковод Мазур Толік, герой Шанхая Черняховський , бєжєнєц з регіонів у регіони, самовпевнений Діхтярук і вся бражка.
Ми за Полодюка. Макаренко, а чого ти не розкажеш про ту шайку-лєйку, з якої вже пісок на тротуарі сиплеться?
Борис В. Шанхай

Михайло Полодюк, застав думати людей. Розкажи їм про сауну Торінського, де обговорюють в якої баби краща … посада. Імпотентні бики тільки метають о прошлом. А ти, Полодюк, навіть не пишеш про себе в газетах. Кажуть, що грошей не маєш, щоб заплатити. То чому ти не хазяйнував як попередники Васьковський, Кулачук, Заблотський, Антонюк і їх руководітєль Дрищ із жінкою. Тоді б ти мав табло і заплатив газеті.
Микола Д.

Петро Макаренко, ви собі на умі, за Полодюка ми і так проголосуємо. Краще з юмором напишіть про докторку-парекмахерку, яка красіва і розумна. Це наш начмед Савчук. Напишіть про Дрища. Він половину Шепетовки приватизував, про бабу-пенсіонерку Чілій розкажіть. Куди вона сотні тисяч гривень на розбудову школи поділа, про найкрасивішу в Шепетовкі жінку епохи Васьковського бабу Нелю Бунечко, що в підпіллі сидить в ЗНО. Доки вона там буде старцювати? Напишіть, Макаренко, про хитруна «голубих кровєй» поповича Сасюка і його геніального сина, який в Кліментовичах сидів, а в Славуті лісом керував. Напишіть! Ми скинемось і заплатимо вам за законну роботу.
Всі на вибори за Полодюка!
Учні Полодюка, бухгалтери, економісти, бізнесмени

Заява
Тільки оберіть - двері поладнаю у вашій квартирі, тільки оберіть – яму засиплю і майданчик помалюю. Пісочку насиплю, щоб собачки піяли, коти за собою загортали, а ваші потім грались. Ви цього варті.
Тільки оберіть з 26-го вся Шепетівка поїде безплатно на автобусах. Сам Герега мені обіцяв. Суддю бабу Мазур на мило відправлю.
Тільки оберіть – пенсію підвищу, податки скасую. Мій Валеріан і Герега будуть вас на руках носити. За воду і газ сплачувати не будете.
Тільки оберіть. Вашу хату буду мити і підмітати, папір з туалетів в смітники викидати, а хто хоче милостиню дам, коржика, яблуко і цукерку.
Тільки оберіть (сам собі муркоче: х…ло! Ла-ла-ла! Ту-ту-ту! Бе-бе-бе! Тепер я знаю хто є, як казав Михайло Горбачов, ху…!).
Заяву підписали 9 кандидатів, а в Інтернет передав вірний регіонал

Ну, братва, вы даете! Народ, видишь как о тебе беспокоятся и говорят в саунах те, кто учатся мыться по-барски . Как я понял, они готовы Полодюка обосрать, потом скушать, а потом водочкой запить. Вот какие барины в Шепетовке. Им нужна тупая масса, чернь, Ванька-встанька, словом Иванушки-дурачки. Все так, как у нас на Донбассе. Я бы голосовал за Полодюка.
Владимир И. Беженец из Иловайска

Брати-інтернетівці, хто з нас найдошкульніше скаже про тупоголових регіоналів і недоумкуватих аграріїв. Вони хочуть ріпаком і гречкою засіяти вулицю Карла Маркса, а Гордійчука зробити героєм соцтруда, а вам баки забивають що Полодюк свободівець. Комуністи вивезли масло, м'ясо, молоко для тих голодранців, які своїх странах робили національно-визвольні революції. Тільки українців-націоналістів ворогами свого народу називали, їх в Сибір і Казахстан висилали. Хто, як не вони жирували, а на нас наживалися. Тепер Ординсько-Агарковська власть гряде і суне, щоб Шепетовку завоювати.
Шевчук Г.

Ти мій брате-інтернетовець , написав про сауни. Хай миють свої брудні лики. А ти бери вище. Дехто за олією ганявся аж мокрий додому приперся, він давно вже не мився, бо сауни немає, а річку Гуску Агарков загадив. Від нього зле пахне. Це або вічний скупердяй, або пенсіонер-регіонал, якому коржик в роті застряг.
А Полодюк ще їх збирається пасти, хоче людям добро робити, навчити у дворах і під’їздах підмітати. Куди ти, чоловіче, голову сунеш?
І все ж я буду голосувати за Полодюка, хай знає яка важка шапка Мономаха! І ви ідіть на виборчі дільниці і голосуйте за Полодюка.
Твій теска Михайло. 
Подивіться це відео перед тим як голосувати 25 жов...
Я за Полодюка
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 26 квітня 2024

0
репостів
0
репостів