Друга частина відгуків шепетівчан.
Сину, дочка, брате, прочитай характеристику про Полодюка батькам та родичам. Не голосуй за конкретні бакси Гереги, які нібито роздає «Валеріан х…ло! Ла-ла-ла! Не продавайся і не покупайся за Агаркова коржики, що їх задарма роздають на вулицях.» за отруєний важкими металами сахар. Путінці-Януковичі «Х..ло Ординська! Ла-ла-ла! Месіанець-марсіанець, дралдиректор з Корця «Х..ло» Ла-ла-ла Агарков, х…ло Мовсісян із пекельною смолою. Ла-ла-ла!».
Люди, не вірте брехунам, що з області прийшов наказ Агаркову і Гордійчуку, щоб вони організували народ за п’ятикратного кандидата Синюту і хвалька Сасюка. Це вони рейтинг піднімають.
Микола і Галина К.

Полодюк не опирається на милиці, а взяв собі в помічники незіпсованих грошвою високоосвічених мужів. Похвально! Навіщо вечірній балаган-шоу встроювати, як писав Макаренко. Ми живі люди і нам спокій потрібен.
Костянтин Іванович Ю.


Інтересно, що можуть вкласти в развітіє Шепетовки пенсіонери, діди, комуністи-ледацюги (такую страну проср-и!). Солдафон Чікін , міліціонер-собаковод Мазур Толік, герой Шанхая Черняховський , бєжєнєц з регіонів у регіони, самовпевнений Діхтярук і вся бражка.
Ми за Полодюка. Макаренко, а чого ти не розкажеш про ту шайку-лєйку, з якої вже пісок на тротуарі сиплеться?
Борис В. Шанхай

Михайло Полодюк, застав думати людей. Розкажи їм про сауну Торінського, де обговорюють в якої баби краща … посада. Імпотентні бики тільки метають о прошлом. А ти, Полодюк, навіть не пишеш про себе в газетах. Кажуть, що грошей не маєш, щоб заплатити. То чому ти не хазяйнував як попередники Васьковський, Кулачук, Заблотський, Антонюк і їх руководітєль Дрищ із жінкою. Тоді б ти мав табло і заплатив газеті.
Микола Д.

Петро Макаренко, ви собі на умі, за Полодюка ми і так проголосуємо. Краще з юмором напишіть про докторку-парекмахерку, яка красіва і розумна. Це наш начмед Савчук. Напишіть про Дрища. Він половину Шепетовки приватизував, про бабу-пенсіонерку Чілій розкажіть. Куди вона сотні тисяч гривень на розбудову школи поділа, про найкрасивішу в Шепетовкі жінку епохи Васьковського бабу Нелю Бунечко, що в підпіллі сидить в ЗНО. Доки вона там буде старцювати? Напишіть, Макаренко, про хитруна «голубих кровєй» поповича Сасюка і його геніального сина, який в Кліментовичах сидів, а в Славуті лісом керував. Напишіть! Ми скинемось і заплатимо вам за законну роботу.
Всі на вибори за Полодюка!
Учні Полодюка, бухгалтери, економісти, бізнесмени

Заява
Тільки оберіть - двері поладнаю у вашій квартирі, тільки оберіть – яму засиплю і майданчик помалюю. Пісочку насиплю, щоб собачки піяли, коти за собою загортали, а ваші потім грались. Ви цього варті.
Тільки оберіть з 26-го вся Шепетівка поїде безплатно на автобусах. Сам Герега мені обіцяв. Суддю бабу Мазур на мило відправлю.
Тільки оберіть – пенсію підвищу, податки скасую. Мій Валеріан і Герега будуть вас на руках носити. За воду і газ сплачувати не будете.
Тільки оберіть. Вашу хату буду мити і підмітати, папір з туалетів в смітники викидати, а хто хоче милостиню дам, коржика, яблуко і цукерку.
Тільки оберіть (сам собі муркоче: х…ло! Ла-ла-ла! Ту-ту-ту! Бе-бе-бе! Тепер я знаю хто є, як казав Михайло Горбачов, ху…!).
Заяву підписали 9 кандидатів, а в Інтернет передав вірний регіонал

Ну, братва, вы даете! Народ, видишь как о тебе беспокоятся и говорят в саунах те, кто учатся мыться по-барски . Как я понял, они готовы Полодюка обосрать, потом скушать, а потом водочкой запить. Вот какие барины в Шепетовке. Им нужна тупая масса, чернь, Ванька-встанька, словом Иванушки-дурачки. Все так, как у нас на Донбассе. Я бы голосовал за Полодюка.
Владимир И. Беженец из Иловайска

Брати-інтернетівці, хто з нас найдошкульніше скаже про тупоголових регіоналів і недоумкуватих аграріїв. Вони хочуть ріпаком і гречкою засіяти вулицю Карла Маркса, а Гордійчука зробити героєм соцтруда, а вам баки забивають що Полодюк свободівець. Комуністи вивезли масло, м'ясо, молоко для тих голодранців, які своїх странах робили національно-визвольні революції. Тільки українців-націоналістів ворогами свого народу називали, їх в Сибір і Казахстан висилали. Хто, як не вони жирували, а на нас наживалися. Тепер Ординсько-Агарковська власть гряде і суне, щоб Шепетовку завоювати.
Шевчук Г.

Ти мій брате-інтернетовець , написав про сауни. Хай миють свої брудні лики. А ти бери вище. Дехто за олією ганявся аж мокрий додому приперся, він давно вже не мився, бо сауни немає, а річку Гуску Агарков загадив. Від нього зле пахне. Це або вічний скупердяй, або пенсіонер-регіонал, якому коржик в роті застряг.
А Полодюк ще їх збирається пасти, хоче людям добро робити, навчити у дворах і під’їздах підмітати. Куди ти, чоловіче, голову сунеш?
І все ж я буду голосувати за Полодюка, хай знає яка важка шапка Мономаха! І ви ідіть на виборчі дільниці і голосуйте за Полодюка.
Твій теска Михайло.