Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (308 words)

Адміністраторський куточок

Привіт всім користувачам та гостям сайту Шепетівки. Давно не писав нічого у свому щоденнику. Вирішив перервати мовчання і дещо привідкрити завісу так би мовити бекстейджу нашого ресурсу. Тим паче, що є чудова нагода - минуло рівно 2 роки як ми запустили оновлену версію нашого сайту.

Відразу хочу спростувати хибну думку деяких людей, що сайт занепадає і його відвідує все менше і менше людей. Чому виникли такі думки я розумію: на сайті відсутній публічний лічильник, активність в коментарях і форумі дійсно стала менша, тому злорадні язики відразу почали сіяти дизінформацію серед шепетівчан. Але насправді все зовсім не так і ілюстрація нижче це показує.

 b2ap3_thumbnail_admin_risunok_20131101-165809_1.jpg

Це графік відвідування сайту за 2 останні роки. Як ви можете бачити відвідуваність нашого сайту зросла приблизно в 10 разів,а в вересні цього року був новий рекорд - 17148 відвідувань.

Цей графік я не "у фотошопі намалював", до цієї статистики ми надаємо доступ по бажанню всім нашим рекламодавцям, якби данні були не достовірні то гадаю реклами би на сайті не було.

Чому шепетівчани ліняться коментувати чи постити на форумі чи щоденниках мені невідомо, певно настали такі часи, але радує те що хоча б читають. Якщо сайт перетворюється в онлайн-газету, то так тому і бути, я не проти. Якщо читають, значить думають, аналізують, діють, а це більш важливо ніж випускати пару в інтернеті.

Тим не менш хочу подякувати нашим активним блогерам, форумчанам та коментаторам. Саме ви надихаєте на подальшу роботу і надаєте віру у те, що те що ми робимо недаремно.

Я знаю є чимало людей які також хотілись би ділитись інформацією, але вони не вміють поки що користуватись сайтом. Тому ще раз нагадую вам мій емейл admin@shepetivka.km.ua Пишіть мені і я опублікую вашу статтю, відео чи фото від вашого імені.

На цьому дозвольте відкланятись, якщо вас сподобались подібні пости, то пишіть в коментарях про що написати в наступний раз. Чекаю ваших запитань та до зустрічі на сторінках сайту.

Віники для бані
Самая страшная - женская месть
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 03 травня 2024

0
репостів
0
репостів