П'ятниця, 15 вересня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні зранку ми писали як оперативники кіберполіції та Служби безпеки України області спільно зі слідчими поліції обласного главку за процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури викрили схему розкрадання бюджетних коштів, які виділялися державою як відшкодування за надання послуг населенню. Ми вивчили судові рішення у цьому кримінальному проваджені і дізналися більше деталей про цю справу.

Рибалки з кількох областей змагались у Шепетівці та збирали кошти захисникам
Розділ Спорт

З 7 по 10 вересня 2023 року у місті Шепетівка було проведено спортивні риболовні змагання «Catch and Release». Про це повідомили на сторінці громадської Організації «Рибалки Шепетівщини», яка і виступила організатором заходу.

СБУ викрила на Хмельниччині чергову прихильницю рашизму. За матеріалами УСБУ у Хмельницькій області судитимуть мешканку Шепетівщини, яка підтримувала путіна та виправдовувала збройну агресію рф проти України.

Сьогодні, 15 вересня, в Шепетівському районному управлінні ГУ ДСНС України у Хмельницькій області відбулися заходи з нагоди Дня рятувальника, яке щорічно відзначають 17 вересня. Про це повідомили на сторінці шепетівських рятівників.

У Шепетівській громаді школярі змагались на «Веселих стартах» з нагоди Олімпійського тижня
Розділ Спорт

13 та 15 вересня у Шепетівській міській територіальній громаді Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту, було проведено змагання «Веселі старти» серед збірних команд учнів у Пліщинській гімназії та в Гімназії №4 з нагоди Олімпійського тижня.

У Шепетівській громаді на 90% готові до початку опалювального сезону. За попередніми підрахунками його планують розпочати 15 жовтня, зважаючи на погодні умови. Про це Суспільному розповів заступник Шепетівського міського голови Віталій Янушевський.

Ці та багато інших питань обговорили 15 вересня на черговому засіданні Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Шепетівської міської ради під головуванням заступника міського голови Галини Безкоровайної, за участі представників благодійного фонду «Рокада», фахівців структурних підрозділів виконавчого комітету та членів ради.

14 вересня на Хмельниччині відбувся регіональний форум з питань реалізації в області Стратегії реформи шкільного харчування на період до 2027 року, який увійшов до низки подібних форумів, що уже відбулися в інших регіонах України. Від нашої громади участь у формі взяла заступник міського голови Галина Безкоровайна та фахівці управління освіти Шепетівської міської ради.

На Шепетівщині податкова змусила ТОВ зареєструвати офіційно 70 найманих працівників
Розділ Бізнес

Завдяки активним заходам податкової служби на підприємстві у селищі Білогір’ї, що у Шепетівському районі, офіційно зареєстровано 70 найманих працівників. Про це повідомили самі податківці у себе на сторінці.

Козятинська дирекція залізничних перевезень вже вдруге звернулася до Судилківської сільської ради щодо перейменування зупинного пункту імені П'яскорського, що знаходиться у селі Городище. Про це повідомили на сторінці Товариства культурної спадщини "Заслав'є".

0
репостів
0
репостів