Понеділок, 05 червня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Розпочато змагання з мініфутболу серед вуличних команд
Розділ Спорт

5 червня Шепетівським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», спільно з відділом у справах сім’ї молоді та спорту, розпочато турнір з мініфутболу серед вуличних команд юнаків Шепетівської міської територіальної громади.

Шепетівський міськрайонний суд стягнув з чоловіка на користь колишньої дружини 80 000 гривень боргу за договором позики, 3% річних (118 грн) та судові витрати. Це половина суми, яку жінка заявила у позові.

Японська кухня дуже популярна, головними її делікатесами гурмани визнають суші і роли. Ці страви стали вже традиційними і для вітчизняних кафе і ресторанів. І хоча японці стверджують, що справжні суші і роли готують виключно з свіжозловленої риби і морепродуктів, у вітчизняному варіанті цих страв використовуються в основному свіжоморожені продукти. Важко сказати, як йдуть справи в Японії, але у нас отруєння ролами і суші аж ніяк не рідкість – настільки, що деякі люди навіть бояться їх пробувати.

За вихідні на території Шепетівського району вогнеборцям, окрім займання лісової підстилки, довелось ліквідовувати пожежу господарчої будівлі в Полонному та житлового будинку у селі Судилків. Про це повідомило Головне управління ДСНС у Хмельницькій області.

Цими вихідними на Шепетівщині вперше в цьому році зафіксували пожежу лісової підстилки. Ліквідовано два загоряння у філії "Ізяславське лісове господарство". Вогонь охопив 1,2 гектари.

Вчора, 4 червня ввечорі, коли Михайлюцька бригада екстреної медичної допомоги прямувала на виклик до хворого, в санітарний автомобіль служби 103 врізався п'яний водій. Про це написала на своїй сторінці у фейсбуці Лариса Чубенко, директорка Хмельницького обласного центру ЕМД.

0
репостів
0
репостів