Середа, 24 травня 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівській громаді відбувся обласний огляд-конкурс художньої самодіяльності
Розділ Культура

Сьогодні, 24 травня 2023 року відбувся обласний огляд-конкурс художньої самодіяльності Шепетівської міської територіальної громади «Місія творчості, честі й добра». Про його перебіг розповіли на сторінці Управління освіти Шепетівської міської ради.

Укриття Шепетівській ЗОШ №1 вже дає прихисток 285 школярам під час повітряних тривог. А це означає, що учні змогли повернутись на офлайн-навчання та улюблених занять: 3D-моделювання, робототехніки, мікроскопії та шкільного телебачення «Free Time».

Отримати сучасну медичну послугу – комп’ютерну томографію (КТ)  мешканці громади можуть у  КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня». Про це розповіли на сторінці медичного закладу.

У Білогірській громаді прощались із захисником Ксеншкевичем Сергієм
Розділ Події

Білогірська громада знову в жалобі, знову місцеві жителі навколішки зустрічають Героя, який повернувся додому, тепер назавжди. Сьогодні відбулось прощання з військовим Ксеншкевичем Сергієм Леонтійовичем.

23 травня міський голова Віталій Бузиль провів чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради, у ході якого розглянули 36 питань порядку денного. Детальніше про них розповіли у пресслужбі органу самоврядування.

Вчора, у Хмельницькому національному університеті відбулося урочисте нагородження переможців ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад. У День Героїв України символічно отримали дипломи й сертифікати понад 200 олімпійських учнів-героїв Хмельниччини.

Укрзалізниця запроваджує новий графік руху поїздів на літній сезон-2023 з 10 червня. Про це повідомили у пресслужбі державного монополіста.

0
репостів
0
репостів